Vaše Facebook fotografija otkriva koji ste horoskopski znak

Kakve fotografije postavljaju na svoje Facebook profile različiti horoskopski znaci i koliko često menjaju slike, otkrijte.

Ovan

Ovan nije veliki fan Facebook-a. Za profilnu sliku će izabrati neku životinjicu ili nešto smešno, i to će stajati tu jako dugo, bez menjanja. Neće postaviti svoju fotografiju, a i ako to učini, biće to slika na kojoj se nalazi sa svojim društvom. Generalno se ne bavi puno ovim stvarima, jer više voli da se vidi sa prijateljima, nego da četuje sa nekim preko interneta.

Bik

Bik će postaviti svoju najlepšu fotografiju koju ima i ostaviće je tamo zauvek. Facebook za njega predstavlja prijatan način da provede vreme i sazna šta ima novo kod njegovih prijatelja. Njegovu aktivnost na društvenoj mreži čini postavljanje pesama, smešnih video-klipova i odlomaka omiljene knjige.

Blizanci

Blizanac ima jak smisao za humor, pa tako neće oklevati da postavi neku svoju smešnu fotografiju, ismevajući sam sebe. Naravno, neće je ostaviti dugo na profilu, jer će mu uskoro dosaditi, pa će postaviti drugu, podjednako smešnu. Ne utručava se da pokaže svoj prirodni izgled, i ne preferira “sređene” fotografije, koje ne odgovaraju stvarnosti!

Rak

Rak će vrlo pažljivo birati sliku koju će postaviti na svoj profil. Mogu da prođu i dani dok ne odluči koja je najbolja i koja će izazvati najviše pozitivnih komentara njegovih prijatelja. Moguće je i da će izabrati neku iz detinjstva ili gde je u društvu sa dragim osobama.

Lav

Slikom koja ističe njegovu otmenost i sjaj, Lav će želeti da vas impresionira. Facebook je samo još jedan način da promoviše sebe i da izmami divljenje i pozitivne komentare drugih. Naravno, često će menjati profilnu sliku, kako bi zadržao interesovanje svojih prijatelja i skupio više „lajkova“.

Devica

Devici se sviđaju slike pejzaža, bilo da je posetila to mesto ili da želi da ide. Nema običaj da postavlja sliku svog lica, ali kada odluči da to učini, postaviće fotografiju sa idiličnom pozadinom, sa nekog od svojih putovanja.

Vaga

Vaga bi mogla da ode i kod profesionalnog fotografa, kako bi na profilu imala najlepšu fotografiju, koja će isticati njene karakteristike. Često menja profilnu sliku, kako bi održala korak sa svojim psihičkim stanjem i trenutnim raspoloženjem.

Škorpija

Škorpija će na svom profilu postaviti najmisteriozniju i seksi fotografiju, i ako proceni da je uspela da se zavuče u misli svojih prijatelja, ostaviće je tamo jako dugo. Dobra stvar je i ta što će joj istovremeno pomoći da poveća broj “prijatelja”.

Strelac

Fotografija na njegovom profilu, koju dugo neće promeniti, je ona koja ga prikazuje baš onakvim kakav jeste. Međutim, njegovi albumi će često biti ažurirani i sa najrazličitijih putovanja!

Jarac

Jarac nema naviku da često menja sliku sa profila. Međutim, slika koju izabere treba da zadovoljava dva kriterijuma: prvi je da naglašava intenzitet pogleda, a drugi da prikazuje njegovu profesionalnu aktivnost. Inače, najčešći razlog zbog kojeg Jarac otvara profil na društvenim mrežama je profesionalne prirode.

Vodolija

Vodolija ima običaj da postavlja slike svojih omiljenih umetnika ili poznatih ličnosti kojima se divi. Često menja i ažurira svoj profil, jer na taj način može indirektno da obavesti svoje prijatelje o tome šta mu se dešava i kako je raspoložen.

Ribe

Ribe su veliki romantičari na Facebook-u i to dokazuju postavljanjem simpatičnih i slatkih sličica ili slika romantičnih predela. Često menjaju profil i ažuriraju status, objavljujući slike i pesme, kojima raznežuju svoje prijatelje.