Upoznajte Žen Šen – Koren Života Koji Svojim Oblikom Podseća Na Ljudsko Telo

Ova lekovita biljka je rasprostranjena u istočnoj i centralnoj Aziji, gde je nazivaju “čudotvornom”. Koren je cilindričnog oblika i nalikuje na ljudsko telo, otuda ime žen – čovek i  šen – biljka, što znači biljka koja je čovekov najbolji prijatelj!

U drevnim zapisima, koji potiču od kineskih lekara, žen šen se pominje kao „biljka koja sve leči“ i „koren života“. Tvrde da usporava proces starenja, čuva i obnavlja fizičku i mentalnu snagu. Stručnjaci obično vitalnost i dugovečnost tipičnu za Kineze objašnjavaju redovnom upotrebom ovog čudesnog korena.

Najčešće se koristi za poboljšanje vitalnosti (povećanjem protoka krvi i smanjenjem degeneracije krvnog sistema), poboljšanje koncentracije i pamćenja, povećanje mentalnih i fizičkih sposobnosti i izdržljivosti.

Preporučuje se rekonvalescentima, blagotvorno deluje na depresiju, anksioznost i sindrom hroničnog umora. Smanjuje nivo stresa kod muškaraca i žena, čineći ih sposobnim da se nose sa većim nivoima fizičkih i emocionalnih izazova. Jača imuni sistem i omogućava telu da se bori sa infekcijama, naročito cističnom fibrozom (u kombinaciji sa matičnom mleči).

Ova lekovita biljka se takođe preporučuje za:

  • snižavanje holesterola, visokog krvnog pritiska i kod srčanih bolesti;
  • snižavanje nivoa glukoze u krvi kod dijabetesa;
  • za poboljšanje imuniteta kao pomoć u terapiji kancera i hepatitisa C;
  • ublažavanje simptoma menopauze;
  • kod erektilne disfunkcije i preuranjene ejakulacije kod muškaraca – kao afrodizijak

Nature Essential – Žen Šen se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-zen-sen/

Nature Essential – Žen Šen se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)