U ponedeljak je imala 72 kilograma, a ove srede 62 kilograma… evo kako

Peršun je biljka koju koristimo kao začin, i odličan je saveznik u borbi protiv urinarnih problema i bubrežnih oboljenja. Ali, peršun ima još jednu magičnu moć – da oslobađa nakupljenu vodu u telu i za samo nekoliko dana ćete se osećati mnogo lakše.

caj1

Sa čajem od peršuna za samo nekoliko dana možete da budete lakši i do pet kilograma. Ne radi se o topljenju masnih naslaga, već o čišćenju organizma i oslobađanju tečnosti, zbog čega se često osećamo natečeno i teško.

Recept je vrlo jednostavan. U 1 litar ključale vode dodajte pet kašika iseckanog peršuna. Ostavite da odstoji oko 20 minuta, a zatim čaj možete procediti ili ga piti zajedno sa peršunom.

Pripremljen čaj pijte svakodnevno po 1 litar, najduže do nedelju dana. Već posle trećeg dana ćete se osećati mnogo lakše.

Izbacivanje vode iz tela je veoma važno. Sa urinom se izbacuju i toksini i bakterije. A za peršun je naučno dokazano da je odličan diuretik, i jak antioksidans. Pijenje čaja od peršuna se preporučuje, ali svakako ne sme se preterivati sa ovim čajem. Konzumiranje ne bi trebalo da prelazi jedan litar dnevno.