Ova dijeta traje tri dana i veoma je delotvorna. Podrazumeva tri obroka dnevno, što ukupno iznosi 1.000 kalorija. Za tri dana trebalo bi da izgubite jedan ipo do dva kilograma. Ukoliko želite da izgubite više kilograma ponovite dijetu posle pauze od sedam dana.
Svaki od ova tri dana ima svoj dijetni meni od kojeg ne treba odstupati. Međuobroci nisu dozvoljeni. Čaj i kafa bez šećera su dozvoljeni.
Prvi dan
Doručak – komad tosta, 1 kašičica dijetalnog margarina i dva kuvana jaja (270 kalorija)
Ručak – 150 grama kuvane piletine (belo meso), 50 grama zelene salate, 50 grama pečuraka, rotkvice, kašičica senfa i kašičica rena. Dozvoljena je kašičica maslinovog ulja za salatu. (290 kalorija)
Večera – 100 grama špageta, ljuta papričica, kašičica maslinovog ulja, biber i čen belog luka. (300 kalorija)
Drugi dan
Doručak – komad tost hleba, 1 kašičica dijetalnog margarina, 30 grama nemasnog sira, 1 jaje, čaj sa kašičicom meda. (270 kalorija)
Ručak – 50 g pirinča, so, 100 g šampinjona, 100 g tikvica, 150 g šargarepe, 1 paradajz, 40 g graška, kašičica ulja, 40 ml supe, biber. Obarite pirinač, a šampinjone, tikvice, šargarepu i paradajz isecite i sve dinstajte s graškom. Dodajte pirinač, supu i biber.
Večera – 1 paradajz, pola jabuke, pola crvenog luka, 2 kašičice biljne masti, so, kašika balzamiko sirćeta, biber, 70 g pilećih fileta, 40 g zelene salate, 4 kikirikija. Paradajz, jabuku i luk isecite pa dinstajte na kašičici biljne masti, dodajte so, sirće i biber. Piletinu iseckajte i pecite na ostatku biljne masti, dodajte so i biber. Salatu i kikiriki servirajte s povrćem.
Treći dan
Doručak – Voćni musli (350 kal) pola kivija, mandarina, jedan orah isečen na pola, kašičica suvog grožđa, tri kašike sremskog sira, 45 g kornflejksa, 50 ml mleka. Kivi, mandarinu i orahe iseckajte i pomešajte sa suvim grožđem, sirom, kornflejksom i mlekom. (300 kal)
Ručak – 150 g lososa, kašičica soka od limuna, so, biber, kašičica ulja, dve kašike supe, dva paradajza, 250 g svežeg spanaća, kašičica parmezana, 45 g hleba. (350 kal)
Večera – Krompir s posnim sirom. 200 g obarenog krompira, so, 150 g posnog belog sira, 40 g kisele pavlake, biber, kašika isečenog peršuna, paradajz. Pomešajte sir, pavlaku, so, biber i peršun. Krompir servirajte sa isečenim paradajzom i prelivom. (300 kal)