Tretman za lice sa Spirulinom

Spirulina pomaže da se očisti krv, što je dobro za zdravu, glatku i lepu kožu. Suva kosa bez sjaja, lomljivi nokti su posledica loše ishrane. Nakon 2-3 nedelje korišćenja Spiruline vaša kosa će postati sjajnija i gušća, nokti manje krti i jači.

Spirulina je bogata sa Betakarotenom, Hlorofilom i GLA.

Betakroten štiti kožu i daje elastičnost. Snažan antioksidans koji usporava starenje kože. Ona takođe pomaže za bolji ten kod sunčanja. Hlorofil pročišćava krv i dobar je protiv upala kože. Gama linoleinska kiselina (GLA) štiti kožu od UV zračenja, dehidracije i aktivira cirkulaciju krvi u koži.

Tretman za lice sa Spirulinom. Zdrobite 8-10 Spirulina tableta i pomešajte ih sa jogurtom ili Vašom omiljenom maskom. Nanesite smesu na lice i ostavite da odstoji 20 minuta. Isperite lice mlakom vodom. Tretman deluje na tri načina, čisti, opušta i neguje kožu.

Spirulina protiv akni. Ako vaš metabolizam ne funkcioniše kako treba, unutrašnje pročišćenje isto tako ne funkcionišu kako treba. Kao rezultat toga organizam odbacuje toksine kroz kožu, pri čemu se pojavljuju akne i različiti problemi sa kožom. Spirulina pročišćava organizam i telo, i poboljšava metabolizam, tako da je pojava akni i problemi sa kožom smanjeni.

spirulina