Test: Proverite koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom po Feng Shui pravilima za savršeno seksualno zadovoljstvo

 

Godina vašeg rođenja u vezi je sa jednim od pet feng shui elemenata. Pronađite svoj i element koji odgovara vašem partneru, a potom sledite drevne kineske savete za seksualno zadovoljstvo.

Kiss-love-wallpapers

12. feb. 1956 – 17. feb. 1958. VATRA
18. feb. 1958 – 27. jan. 1960. ZEMLJA
28. jan. 1960 – 4. feb. 1962. METAL
5. feb. 1962 – 12. feb. 1964. VODA
13. feb. 1964 – 20. jan. 1966. DRVO
21. jan. 1966 – 29. jan. 1968. VATRA
30. jan. 1968 – 5. feb. 1970. ZEMLJA
6. feb. 1970 – 14. feb. 1972. METAL
15. feb. 1972 – 22. jan. 1974. VODA
23. jan. 1974 – 30. jan. 1976. DRVO
31. jan. 1976 – 5. feb. 1978. VATRA
6. feb. 1978 – 15. feb. 1980. ZEMLJA
16. feb. 1980 – 24. jan. 1982. METAL
25. jan. 1982 – 1. feb. 1984. VODA
2. feb. 1984 – 18. feb. 1986. DRVO
19. feb. 1986 – 16. feb. 1988. VATRA
17. feb. 1988 – 26. jan. 1990. ZEMLJA
27. janr. 1990 – 3. feb. 1992. METAL
4. feb. 1992 – 9. feb. 1994. VODA
10. feb. 1994 – 18. feb. 1996. DRVO

nocanvas_fengshui-es_4v

METAL

Vaša seksualna energija: Posedujete snažnu erotsku energiju i volite da držite stvari pod kontrolom. Volite na budete na vrhu i da ga vezujete. Ne predstavlja vam problem da se sami uzbudite dok vas on gleda. Privlače vas izazovne poze a vaše okruženje mora da bude “dramatično”, inspirativno i da uključuje neki tabu.

Feng shui stimulacija:

  • Da biste pojačali fizičku energiju, postavite u sobi okruglu činiju od tamnoplavog stakla i ispunite je vodom. Po vodi pospite svetlucavi prah i činiju stavite u istočni deo sobe. Ova kombinacija pružiće vam dovoljno energije da isprobate sve poze iz “Kama Sutre” – a onda da sve ponovite!

VODA

Vaša seksualna energija: Kao veliki romantik, želite da svako seksualno iskustvo bude magično. Brzi seks ne zadovoljava vašu potrebu za emotivnim intenzitetom i ispunjenjem. Stimulacija mora da bude i fizičaka i mentalna. Za vas, ideja ekstaze je uzbudljivija od samog seksa. Zato volite da utonete u fantazije u toku ljubavne igre.

Feng shui stimulacija:

  • Upalite tri sveće plave boje ispred ogledala u severnom delu sobe. To će izazvati potreban priliv adrenalina.
  • Postavljanje pokrivača sa zlatnim nitima na postelju podstaknuće vaše fantazije.

DRVO

Vaša seksualna energija: Vi ste perfekcionista u krevetu i volite da eksperimentišete. Vaš partner mora da bude fizički poseban i spreman da proba sve. Uzbuđujete se postepeno, a kada dosegnete potpuno uzbuđenje, predajete se intenzivnoj orgazmičnoj energiji!

Feng shui stimulacija:

  • Volite sporu predigru. Zato postavite drvenu činiju u zapadni deo spavaće sobe kako bi podstaknula postepeni priliv energije.
  • Za višestruki orgazam postavite pet crvenih sveća u staklenim svećnacima u južni deo spavaće sobe. To će vam doneti lančane eksplozije zadovoljstva!

VATRA

Vaša seksualna energija: U vama gori provokativna seksualna energija. Volite da budete spontani, da oživite svoje najsmelije fantazije i čeznete za jako maštovitim ljubavnikom. Ispunjavajte svoje želje – sve je dozvoljeno…

Feng shui stimulacija:

  • Vizuelna stimulacija vam najviše odgovara. Poklonite sebi veliko ogledalo koje će vam omogućiti da se gledate dok vodite ljubav i koje će pojačati protok seksualne energije.
  • Za stimulaciju erotske energije, postavite erotske slike na zid. One će stimulisati vašu erotsku maštu. Bez obzira da li slika prikazuje par ili jedno nago telo, osećaćete se seksi svaki put kada je pogledate.

ZEMLJA

Vaša seksualna energija: Vi ste veoma senzualni, ležerni i zavodljivi. Potrebno vam je sporo, postepeno, ali snažno uzbuđenje. Telesni kontakt i emotivna bliskost su za vas podjednako važni u dosezanju orgazma. Volite masažu i oralni seks. Lepo okruženje ispunjeno prefinjenim stvarima i materijalima omogući će da se vaša seksualna energija razbukta polako.

Feng shui stimulacija:

  • Postavite staklene činije ispunjene kamenčićima ili stakalcima u južni deo spavaće sobe. To će probuditi vašu “divlju” stranu.
  • Da biste pojačali svoju senzitivnost, postavite plišane ili svilene jastuke na krevet ili pod – neka budu u jakim, živim bojama.

8839468-i-love-you-hd

KAKO SE SLAŽETE

Saznajte da li ste vi i vaš partner idealan spoj u feng shui “raju” pomoću ponuđene tablice kompatibilnosti. Ako to nije slučaj, poslušajte savete koji će vam pomoći da kanališete njegovu energiju u pravom smeru.

METAL/METAL
Magnetna veza. Da biste izazvali prenos energije požude iz vašeg u njegovo telo, okačite tkaninu intenzivnih boja iznad vašeg kreveta.

METAL/VODA
Metal ne može uvek da kontroliše želje Vode. Za bolje erotsko raspoloženje, postavite veliki kaktus u istočni deo sobe.

METAL/DRVO
U vašoj vezi susreću se potreba za kontrolom i potreba za laganim, sporim uzbuđivanjem. Neka u vašoj spavaćoj sobi bude prisutan miris limuna koji će Metal učiniti senzualnijim.

METAL/VATRA
Metal želi kontrolu, a Vatra je uvek gladna seksa. Dva ružičasta kvarcna kristala u ljubavnom uglu (najudaljeniji desni ugao sobe) učiniće da oboje postanete pažljiviji prema potrebama drugog.

METAL/ZEMLJA
Vi odražavate seksualnu energiju jedno drugog. Crveni pokrivači ili čaršavi podstaknuće i ubrzati protok vaše seksualne energije.

VODA/VODA
Sanjari i romantične duše, oboje imate potrebu za fantazijama koje će vas uzbuditi. Postavite foto-tapetu lepog predela ili veliki poster sa motivom živih boja u blizini kreveta, kako bi vas to inspirisalo.

VODA/DRVO
Znatiželjno Drvo i mistična Voda. Okrenite vaš krevet tako da gleda na zapad i podstakne sporo vođenje ljubavi.

VODA/VATRA
Vodi je potrebno više romantike nego Vatri. Kvarcni kristal sive boje u plišanoj vrećici ispod vašeg jastuka pomoći će da Voda održi korak sa Vatrom.

VODA/ZEMLJA
Voda čezne za romantikom, Zemlja za telesnim uzbuđenjem. Da biste postigli ravnotežu ove dve različite energije, postavite beli kvarcni kristal u južni kraj spavaće sobe.

VATRA/VATRA
Oboje volite brz i intenzivan orgazam. Postavite crvene predmete po celoj sobi da biste omogućili “varnicama” da lete.

VATRA/ZEMLJA
Duboko erotska veza. Za intenzivne orgazme postavite dve sveće “bronzane” boje pored kreveta.

VATRA/DRVO
Stav “sve je dopušteno”, kada je seks u pitanju, odgovara vam sve dok oboje istovremeno gorite od strasti. Postavite neki metalni predmet u prozor da pojačate seksualnu energiju.

DRVO/DRVO
Oboje težite savršenstvu svaki put kada vodite ljubav. Slika kineskog zmaja i feniksa u vašem ljubavnom uglu pojačaće orgazam.

DRVO/ZEMLJA
Veza može biti dinamična ako ste tolerantni prema seksualnoj energiji partnera. Drvo je sanjarski prefinjeno, Zemlja je senzualna. Za ravnotežu dve seksualne energije, stavite ametist u okvir prozora.

ZEMLJA/ZEMLJA
Spremno reagujete, lucidni ste i potpuno erotični. Za pojačan priliv adrenalina, ispunite vašu spavaću sobu tamnim, mističnim materijalima i bojama.