Tekst samo za hrabre žene

Šorts tokom zime, belo od glave do pete,brushalter i providna bluza?! Usudite se i probajte!

Modni trendovi se vrtoglavom brzinom menjaju, smenjuju i postaju sve čudniji, to je činjenica. Ono što je modno pravilo, vrlo često postane i veliko „ne“, ali takođe se dešavaju i obrnute situacije.

Međutim, neke stvari ne gube status modnog pravila… Ko je tako odredio mi ne znamo, ali znamo da smo spremni da ih rušimo!

1. Belo od glave do pete  zimi– ne!

Bele cipele, bela haljina, beli džins… Sve belo! Kada god imate priliku da obučete ovu boju bez bojazni da ćete se isprljati iskoristite. Delovaćete svežije, uz to će vaše lice doći do izražaja. Pored toga, ne vezujte ovu boju samo za leto, usudite se da je ponesete čak i kada je minus!

2. Belo se ne oblači na venčanja

Naravno da nećete obući venčanicu na tuđe venčanje, ali zašto ne biste neku lepu haljinu ili odelo?! Sigurno joj nećete oduzeti ulogu mlade…

3. Ne pokazujte brushalter

Da, ružno je kada brushalter viri ispod stvari. Ali zar nije strašno da kupite neki fantastičan seksi ili fashion brushalter za koji ste dali mnogo para, a da ga nakon toga samo vi (i možda još neko) vidite?! Obucite ga, a preko bluzu koja se bar blago providi i izađite hrabro na ulicu!

4. Ili noge ili dekolte

Ako ste Cosmo devojka ovo pravilo bar jedno morate da prekršite! Kratko, seksi, dekoltirano i pravac grad!

5. Šljokice i štras su namenjeni za noć

Naravno da nećete obući svetlucavu haljinu u 12 popodne i šetati u njoj po kancelariji, ali šta fali autfitu u kom ste iskombinovali svedenu košulju i pantalone i na primer jedan sako koji je prekriven šljokicama?! Zasijate vi, zasija i raspoloženje!

6. Visoke devojke ne treba da nose štikle

Zašto? Da bi mogle da nađu muškarca čija visina im odgovara? Ako zbog toga ne treba da se osećaju seksi u savršenim salonkama na još lepšu haljinu onda živimo u promašenom svetu. Devojke, ne razmišljajte, šta god vama odgovara to i nosite!

7. Kada je reč o nakitu, manje je više!

Sve je stvar ukusa. U skladu sa garderobom na vama je izbor da li ćete izabrati samo jednu ogrlicu ili ćete se okititi od minđuša do prstenja!

8. Oblačite se u skladu sa građom

To pravilo nema veze sa realnošću. Osoba izgleda dobro kada se oseća tako. Birajte sve što vam se sviđa i što vas čini seksi, svakako ćete dobro izgledati!

9. Kvalitetne stvari koštaju više

Cene i kvalitet u današnje vreme nemaju baš neke veze. Tako da slobodno možete da se opredelite i za stvar kod Kineza koja će koštati deset puta manje nego u butiku, ali i biti isto toliko kvalitetnija. Takođe možete i u brendiranim radnjama da pronađete jefitine,a dobre stvari, ili one lošijeg kvaliteta. Bitno je da ono što uzimate vam pristaje, cena je samo pitanje toga koliko možete da date.

10. Šorts je samo za leto

Hoćete da nosite šorts tokom celog leta? Uradite to! Uz današnja modna pravila koji podrazumevaju odstupanje od istog dozvoljeno je i goli na ulicu da izađete, zašto ne biste obukle šorts ako vam je u ovom trenutku do njega?!

11. Ne mešajte animal print

Zebra i leopard? Zašto da ne. To što su u prirodi ove dve životinje neprijatelji, ne znači da će isto izgledati i na vama. Nađite način da ih uklopite i dodajte lični pečat, svakako ćete biti primećeni.

12. Stil se ne uči, sa stilom se rađaš

Stil se gradi godinama. Niko se nerodi znajući šta valja a šta ne. Sve se uči. Samo je pitanje usmeravanja i ukusa. Smatrate sebe devojkom od stila? Onda to i jeste!