Tajne dr Oza za savršeno glatku kožu bez celulita

Sledite savete popularnog američkog dr Oza, koji već godinama svojoj publici nudi praktična i jeftina rešenja zdravstvenih problema, i zablistajte na plaži.

Kafa, koja mnogim predstavlja jutarnji ritual i ugođaj za nepce, sada vam se pridružuje u borbi protiv celulita. Tajna se krije u kofeinu koji ima stimulativno i diuretičko delovanje, što znači da poboljšava protok krvi koji je od ključne važnosti za cirkulaciju.

U kontaktu s kožom ovaj čarobni spoj razbija natoloženu mast i rešava vas neprijatnih udubljenja. Naime, sam celulit nastaje zbog nedovoljne prokrvljenosti određenih delova tela što objašnjava njegovu čestu pojavu kod žena koje puno sede.

Ako ste mislili da ćete od sada morati da pijete hektolitre kafe, varate se.

Ovog puta kafa je namenjena za nanošenje na zadnjicu i noge. Za ceo tretman potrebno je 15 minuta, pola šoljice mlevene kafe, upola manje smeđeg šećera i maslinovo ulje. Dok za one koji nisu ljubitelji maslinovog ulja kao alternativu predlažemo losion ili mleko za telo.

ANTICELULIT TRETMAN

1. nanesite maslinovo ulje na željeno područje
2. pomešajte u posudi mlevenu kafu i braon šećer
3. kružnim pokretima umasirajte smesu kafe i šećera
4. isperite vodom

Iako se na prvi pogled ova metoda čini daleko manje elegantna od nanošenja neke od krema u tubi, niko ne može da negira njene rezultate, koje potvrđuju i sami naučnici. Čari kafe već su odavno otkrili oni skloniji alternativnim rešenjima estetskih problema, a sada je red na vas. Rasteretite svoj budžet i već nakon mesec dana ubirajte plodove prirodnih estetskih rešenja.