Šta muškarci ne primećuju kod žena?

Sigurno ne postoji nijedna žena koja se nije iznervirala nekad jer njen dragi nije primetio sve što je trebalo da primeti.

Muškarci su poznati po svom selektivnom načinu posmatranja sveta oko sebe, da se fino izrazimo, ili jednostavnije – nedostatku pažnje kad je ženski rod u pitanju. Svakako, on će uvek primetiti novo donje rublje, grudnjak koji grudi čini većima i poželjnijima, ali šta neće primetiti gotovo nikad?

Za početak, dobra vest – celulit. Nisu slepi, vide oni nešto, ali to im nije niti najmanji problem, naročito kad je žena gola …

No, jednako tako neće primetiti novu frizuru, što je verovatno doživela gotovo svaka žena koja je odlučila napraviti neke manje promene u svom izgledu.

Šminka je sledeća na listi – možete vi potrošiti hiljade dinara, on će samo videti imate li šminku ili ne, ostalo – neće.

Ovo selektivno posmatranje odnosi se i na modne dodatke – novu torbu može primetiti jedino na izvodu računa jer im sve izgledaju isto (ma koliko to sumanuto zvučalo), a jedino što može zaokupiti njegovu pažnju su neke seksi štikle – eventualno.

I da, to znate i same – nova dekoracija u stanu biće primećena jedino ako zamenite njegovu omiljenu fotelju ili mu zaklonite pogled prema televizoru.