Šta je zapravo Spirulina i kako se koristi?

Spirulina je plavozelena alga i jedna od najstarijih spiralnih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koje su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi.

Spirulina kao besmrtni organizam, na zemlji je prisutan već 3 milijarde godina i u sebi sadrži mnoštvo hranljivih materija dobijenih direktno iz prirode. Pored toga što je najpotpuniji i najmoćniji izvor hrane, ova zelena alga predstavlja izvor hranljivih materija u koncentracijama većim od bilo koje hrane – voće, povrće, seme biljaka.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ono što je najvažnije je da je Spirulina 100% prirodna, bez konzervansa i pogodna je za upotrebu za sve uzraste i odlična je zamena za veštački proizvedene minerale i vitamine.

Za šta se koristi?

 

Spirulina ima široku primenu i deluje na različite načine na ljudski organizam i njegovo zdravlje. Pored toga što jača imuni sistem, ona povećava izdržljivost i otpornost organizma, pomaže kod regulisanja telesne težine, pobollšava rad srca i krvnih sudova, reguliše holesterol i krvni pritisak, povećava mentalnu energiju i poboljšava rad mozga, podmlađuje organizam i usporava starenje.

Takođe, Spirulina se preporučuje isportistima kojima je potrebno više energije, ljudima kojima je potrebno prečišćavanje tela od toksina, trudnicama koje imaju povećanu potrebu za proteinima i gvožđem, anemičnim osobama radi poboljšanja krvne slike.

Kako se koristi?

Spirulina se pije 2-3 puta dnevno, od 6 do 10 tableta, u zavisnosti od toga za šta se konkretno pije preparat. Ukoliko želite da se rešite subišnih  kilograma, najbolje bi bilo da se konzumira pola sata pre obroka jer će Vam u tom slučaju stvoriti osećaj sitosti, a za druge benefite koje pruža pije se nakon obroka.