Šta će oterati svakog muškarca na početku veze?

Početak veze obeležen je zaljubljenošću i ludostima koje radimo, ali žene bi definitivno trebalo da se suzdrže ovakvih poteza…

Zaljubljenost je sjajna stvar, ali ona često tera ljude na ludosti ili neke stvari koje partner neće smatrati normalnim. Što se tiče žena, one bi trebalo da pripaze na ove greške na početku veze koje će oterati (gotovo) svakog muškarca od njih.

Stalna komunikacija – nemojte ga zasipati porukama na sve moguće načine, pitati ga gde je i šta radi… uplašiće se da će tako biti ceo život.

Stalni komplimenti – ako hodate svetom govoreći kako nikad u životu niste upoznali boljeg muškarca, zabrinuće se – on jako dobro zna svoje mane i pitaće se s kakvim ste to likovima do sada bili.

Stalno odricanje – ako na svaku njegovu primjedbu da mu se nešto ne sviđa odmah odustajete od toga, bila to boja ruža ili hobi, to mu se uopšte neće svideti.

Stalno otkazivanje – kad on nešto predloži, to još uvek nije plan da se to i ostvari, prema tome, njegova ideja o zajedničkom popodnevu u subotu ne znači da morate prvo otkazati sve ostalo (naročito ne kafu s drugaricama), jer još uvek ne znate šta ćete raditi s njim.

Stalno planiranje – kad vam on pokaže sliku svog nećaka kako se igra s njim, to ne treba biti povod da počnete da razmišljate o muškim imenima za dete i koje će biti boje dečja soba…pustite da stvari idu svojim tokom.