Sređivanje kuće nikada nije bilo interesantnije! Ove trikove ćete obožavati

Niko ne voli sređivanje kuće, ali svi volimo da živimo u uredno sređenom prostoru. Imamo predloge za vas kako da vam kuća zablista jednostavno uz trikove koje ćete obožavati.

Nemaju svi usisivači uske nastavke kojima biste mogli da usisate sve one nedostupne ćoškove koji često ostanu prljavi jer se mrvice svuda zavuku. Uz pomoć prazne rolne toalet papira možete usisati i te teško dostupne ćoškove. Skinite široku papučicu sa usisivača i stavite rolnu toalet papira na dršku ili kraj creva. Rešili ste problem!

Ako često pomerate nameštaj verovatno će vam ostati oni ružni tragovi od težine troseda, fotelja, stolica ili stočića. Iskoristite čari leda. Postavite kockice leda na udubljenja na tepihu ili itisonu i sačekajte da se sasvim otope. Zatim obrišite čistom suvom krpom. Voda će natopiti vlakna tepiha i vratiće se u prvobitni oblik.

Ako vam je ispao deo minđuđe ili neka druga sitnica koju nikako ne možete da uočite na podu, poslužite se ovim trikom. Na crevo usisivača stavite gazu ili tanju platnenu maramicu, a zatim je privežite gumicom. Usisavajte pod i sigurno ćete ovako lakše naći sitnicu koju tražite