Smršajte 15 kilograma za 21 dan sa Kefirom i semenom lana

Podaci zvuče neverovatno, ali su ipak iatiniti. Za 70 godina života kroz naša creva prođe  100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni  truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetis, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manjii deo debelog creva – 40-50 cantimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijane aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksini u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Ovaj lek će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis,  prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma

 3 nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

1 nedelja. 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira.

2 nedelja. 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

3 nedelja. 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno seme  i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, seme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija. Obavezno pijte vodu, najmanje 2-3 litre dnevno.

Ćišćenje creva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.