Smanjite Bore Na Koži Bez Upotrebe Kreme Protiv Bora

Kada su nivoi kolagena visoki, vaša koža je glatka, čvršća i elastičnija. Kako starite, nivo kolagena opada i primetićete neke promene na koži.

Nažalost, ne možemo da izmerimo nivo kolagena. Međutim, na koži možemo primetiti vidljive znakove starenja i tako znamo da nivo kolagena u našem telu opada.

Prve bore na licu pokazatelji su da koža troši svoje rezerve kolagena.

Sa nastankom prvih bora, pre nego što počnete nanositi bilo koju kremu ili primenjivati bilo koji kozmetički tretman, trebalo bi da započnete sa unutrašnjim negovanjem kože morskim kolagenom.

Postoje naučni dokazi koji pokazuju povezanost između dodataka ishrani na bazi kolagena i koristi protiv starenja.

Studija sprovedena na 70 žena starosne dobi od 40 do 60 godina istraživala je prednosti oralnog unosa kolagena za hidrataciju, elastičnost i bore na koži.

35 žena pilo je 10 ml morskog kolagena svaki dan, a ostalih 35 žena su uzimale placebo. Nakon 12 nedelja, tačnije na kraju studije, žene koje su koristile kolagen primetile su poboljšanje hidratacije i elastičnosti kože i manje bora.

Naša preporuka: Dr Viton – Collagen + C/ 5 ampula 10ml

Najzastupljeniji protein u ljudskom telu je kolagen. On obezbeđuje čvrstinu kože, čime joj daje mladalački izgled, elastičnost i sprečava pojavu bora. Dr Viton-Collagen+C regeneriše ćelije kože, povećava elastičnost I reguliše nivo vlage, što je čini glatkom i gipkom.

Dr Viton-Collagen+C pomože koži da zadrži elastičnost. Kako starimo, kolagena ima sve manje, a to utiče na smanjenje elastičnosti kože, što dovodi do pojave bora, grube i suve kože, staračkih pega i fleka.

Dr. Viton – Collagen + C smanjuje celulit I stije. Kada koža elastičnost, javlja se još jedan neželjeni efekat: vidljiv celulilit, pa koža dobija izgled narandžine kore. Povećanje elastičnosti kože kolagenom pomaže smanjenju celulita i koža postaje sjajnija i glatkija.

Vremenom, zbog procesa starenja i konstantne  fizičke aktivnosti, hrskavica se troši. Kolagen obezbeđuje njenu regeneraciju i pomaže kod  upala i bolova u zglobovima. Dr Viton-Collagen+C podmazuje oslabljene zglobove i obezbeđuje komfor, pokretljivost i savitljivost.

  • Usporava process starenja
  • Izglađuje bore
  • Održava kožu elastičnom
  • Dubinski hidrira kožu

 

Dr. Viton – Collagen + C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-collagen-c/

Dr. Viton – Collagen + C Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)