Sinusitis, ožiljci od akni, ateroskleroza mogu se rešiti prirodnim putem

Upalni procesi u organizmu mogu biti izazvani nizom uzroka. Pored redovnih kontrola i lekova, da biste smanjili upalu, potrebna vam je i pomoć prirode.

Rešenje ovih problema je serapeptaza, koja ima brojne prednosti, i preventivno i nakon što se problem pojavi, kod različitih vrsta upala.

Serapeptaza je izbor broj jedan je za osobe koje imaju probleme sa sinusima. Upala sinusa je problem kod koga serapeptaza obavlja svoju ulogu u najvećoj meri. Redovnom upotrebom ublažava otoke, smiruje glavobolju i upalni proces.

Ovaj vrhunski protoelitički enzim može pomoći kod svih vrsta upala.

Pored toga, serapetaza je enzim koji je neprijatelj ožiljaka od akni. Bukvalno ih uklanja – razgrađuje i regeneriše mrtvo tkivo ili ožiljke od akni, ostavljajući samo zdravo tkivo kože, tj. sagoreva i uklanja samo upaljeno tkivo vaše kože. Moć ovog prirodnog enzima u lečenju problema sa kožom je ogromna.

Serapeptaza je efikasna kod upale uha, grla i nosa i, naravno, kod bilo koje vrste otoka. Nazvana je i čuvarem srca, jer se pokazalo da je delotvorna kod karpalnog tunela i problema sa srcem.

Pomaže i kod hronične upale zidova arterija, čineći ih čvršćim.

Takođe je vrlo važno poštovati režim doziranja koji treba da bude ograničen i propisan od stručnog lica. Najvažnije je da se serapeptaza konzumira na prazan stomak.

Specifičnost ovog enzima je u tome što deluje 2 sata nakon uzimanja, tako bilo koji napitak ili hrana smanjuje njegovu efikasnost.

Probaj već danas!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online sa 40% POPUST:
KOD ZA POPUST-  4088

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)