Sezona gripa je počela, zaštitite se uz Spirulinu

Prelazni period u  godini je vreme kada nam imunitet slabi i kada smo prehlađeni. Duži boravak u zatvorenoj prostoriji idealno je razmnožavanje raznih virusa, najčešće onih koji izazivaju prehladu. Iako je sezona gripa uveliko počela, to ne znači da situaciju treba da prepustimo slučaju i padnemo u postelju neposredno pre novogodišnje proslave.

Postoji nekoliko načina da se zaštitimo od zimskih bolesti, a naše bake i mame često nas savetuju da tokom hladnih dana unosimo što više vitamina i toplih napitaka i da se slojevito oblačimo.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Međutim, iako se pridržavamo svih dobronamernih saveta, uvek postoji mogućnost da nastane prehlada, praćena dosadnom kijavicom, zapušenim nosem, malaksalošću itd. Kako biste izbegli ove simptome, najbolje bi bilo da u svoj organizam unosite što više preparata na biljnoj bazi kako biste u Novu godinu ušli zdravi i puni elana.

Studije koje je sprovela Spirulina San Sebastian potvrđuju da je ova čudesna alga idealna zaštita imuniteta, koja ojačava sluzokožu nosa i samim tim otklanja simptome nosnog sekreta, zapušenog nosa i svrabeža. Spirulina je zaslužena za povećanu proizvodnju prirodnih ćelija ubica (NK) u telu, koje nas štite od virusa i gripa. Spirulina je bogat izvor hranljivih materija koji jačaju imunitet, hrane, čiste, obnavljaju i štite od bolesti.

Spirulina je 100% prirodna, bez konzervansa, lako je svarljiva, a pogodna je za upotrebu za sve uzraste. Kao takva, ima široku primenu i deluje na različite načine na ljudski organizam i njegovo zdravlje.

Naš savet je da probate ovu čudesnu algu i uverite se zašto je broj jedan na tržištu u Srbiji.

http://spirulina.rs/narucivanje/