Serrapeptase – moćan enzim sa mnogim korisnim efektima na zdravlje

Serrapeptase je prirodni proteolitički enzim sa dokazanim protivupalnim efektom koji smanjuje upalu, smanjuje bol i uklanja oticanje, čisti krvne sudove od nagomilanih naslaga i poboljšava cirkulaciju.

Serrapeptase se može kratko vreme koristiti za ublažavanje simptoma akutne upale, infekcije, povrede, posle operacije ili stomatološke intervencije, ali ne pokazuje nuspojave čak ni sa višegodišnjim korišćenjem!

Serrapeptase je moćan proteolitički enzim koji uspešno razređuje mrtve proteinske naslage koje se nakupljaju u raznim delovima tela i ne oštećuju zdrava tkiva i ćelije. Često se koristi za razgradnju sluzi nakupljene u sinusima i disajnim putevima.

Naučna istraživanja in vitro i in vivo pokazala su da Serrapeptase, pored selektivnog čišćenja svih proteinskih naslaga u telu, ima i specifično antiupalno dejstvo, te se stoga smatra superiornim enzimom u poređenju s drugim proteolitičkim enzimima.

Serrapeptase se najčešće koristi za bol, oticanje i upale koštano-mišićnog sistema (artritis, bolovi u kostima, bolovi u zglobovima, fibromijalgija, uklješteni nervi, sindrom karpalnog tunela, uganuća, pokidani ligamenti, sportske povrede itd.). za uklanjanje ožiljaka sa kože, sinusitis i kod ostalih respiratornih problema praćeni nakupljanjem sluzi, dok se u poslednje vreme njegova upotreba u kardiologiji povećava!

U Hanoveru u Nemačkoj, dr Hans Nipper koristio je Serrapeptase i magnezijum za lečenje ljudi sa teško blokiranim karotidnim arterijama. Lečenje je trajalo 2 godine, tokom kojih su svi pacijenti imali značajno poboljšanje zdravlja, izbegnuta je rizična operacija i uklonjen je rizik od moždanog udara!

Visokokvalitetni dodatak ishrani Dr.Viton Serrapetase dolazi u pakovanju od 30 kapsula, a svaka kapsula sadrži 80.000 IU enzima Serapeptase, vrhunskog kvaliteta i dokazane efikasnosti!

Nema šta da se čeka, probajte sada!

Dr. Viton – Serrapeptase

  • umanjiće vašu bol
  • dovešće upalu pod kontrolu
  • smanjiće oticanje
  • razgradiće nagomilanu sluz u disajnim putevima
  • poboljšaće cirkulaciju
  • ukloniće arteriosklerotske naslage i ugruške
  • razgradiće nagomilani proteinski otpad u telu

Visokokvalitetni dodatak ishrani Dr. Viton – Serrapeptase možete kupiti vrlo lako!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)