Serapeptaza – Moćan Enzim Sa Mnogim Korisnim Uticajima Na Zdravlje

Serapeptaza je proteolitički enzim sa dokazanim antiinflamatornim efektom koji smanjuje upalu i bolove i uklanja otoke, čisti krvne sudove od nagomilanog plaka i poboljšava cirkulaciju.

Serapeptaza se može kratko vreme koristiti za ublažavanje simptoma akutne upale, infekcije, povrede, posle operacije ili stomatološke intervencije, ali ne pokazuje nuspojave čak ni ako se koristi godinama!

Serapeptaza je moćan proteolitički enzim koji uspešno razgrađuje mrtve proteinske naslage koje se nakupljaju u raznim delovima tela i pritom ne oštećuje zdrava tkiva i ćelije. Često se koristi za razgradnju sluzi nakupljene u sinusima i disajnim putevima.

Naučna istraživanja in vitro i in vivo pokazala su da serapeptaza, pored selektivnog čišćenja svih proteinskih naslaga u telu, ima i specifično antiinflamatorno dejstvo, te se stoga smatra superiornim enzimom u poređenju sa drugim proteolitičkim enzimima.

Serapeptaza se najčešće koristi kod bolova, oticanja i upale skeletno-mišićnog sistema (artritis, bolovi u kostima, bolovi u zglobovima, fibromijalgija, uklješteni nervi, sindrom karpalnog tunela, uganuća i povrede ligamenata, sportske povrede itd.), za uklanjanje ožiljaka na koži, za sinuzitis i ostale respiratorne probleme praćene nakupljanjem sluzi, ali u poslednje vreme se povećava i njegova upotreba u kardiologiji!

U Hanoveru u Nemačkoj, dr Hans Nipper koristio je serapeptazu i magnezijum u terapiji kod ljudi sa ozbiljno blokiranim karotidnim arterijama. Istraživanje je trajalo 2 godine, tokom kojih su svi pacijenti imali značajno poboljšanje zdravlja, izbegnuta je rizična operacija i smanjen je rizik od moždanog udara!

Visokokvalitetni dodatak ishrani Dr.Viton Serrapetase dolazi u pakovanju od 30 kapsula, a svaka kapsula sadrži 80.000 IU enzima Serapeptase, vrhunskog kvaliteta i dokazane efikasnosti!

Nema šta da se čeka, probajte sada!

Dr. Viton – Serrapeptase

  • umanjiće bol
  • kontrolisaće upalu
  • smanjiće oticanje
  • razgradiće nagomilanu sluz u disajnim putevima
  • poboljšaće cirkulaciju
  • ukloniće arteriosklerotične plakove i krvne ugruške
  • razgradiće nagomilani proteinski otpad u telu

Visokokvalitetni dodatak ishrani Dr. Viton – Serrapeptase možete nabaviti vrlo lako!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)