SEDAM istina koje njegovi prijatelji misle o tebi, ali ne priznaju

Da li ste se ikada zapitali šta prijatelji vašeg partnera misle o vama – i o vašoj vezi? Postoje neke stvari koje većina muškaraca misli, ali koje nikada ne bi priynalo devojci svog prijatelja, bilo da su te stvari negativne ili pozitivne. Evo št oni zaista misle o vama…

“Mislimo da nas osuđuješ”
Ako vam se ponekad desi da prevrnete očima ili negativno prokomentarišete neku njihovu priču iz prošlosti, to će uticati na njihovo razmišljanje o vama, iako vi to niste zlonamerno uradili niti ništa loše mislite o njima.

Nemojte često zvati partnera dok je sa društvom napolju ili mu slati poruke jer će pomisliti da nemate poverenja u njega, iako, opet, to nije tačno. Takođe pokušajte da budete fini prema njegovim prijateljima, čak i ako ih ne volite baš mnogo, jer će njemu biti i lakše i draže.

“Voleli bismo da provodiš više vremena s nama”
Ovo je znak da ste postali njihov “ortak”. Sviđate im se, znate da ispratite njihovu šalu i prija im vaše društvo. Ovo je jedan veliki kompliment i treba da budete ponosni na sebe. Izađite svi zajedno makar jednom nedeljno, to će sigurno poboljšati još više vaš odnos sa njegovim prijateljima.

“Mrzimo kada ga zoveš 10 puta dok je na piću sa nama”
Često zvanje i zapitkivanje izaziva da njegovi pomisle kako nemate poverenja u njega i njegovo društvo.

Pustite ga da se malo odmori sa svojim društvom, šta mislite, kako bi vama bilo da vas partner zove sto puta dok ste na kafi sa prijateljicama? Zovite ga samo kada je to zaista bitno i kada je situacija hitna.

# “Smeta nam što ti uvek nešto iskrsne kada on treba da se vidi sa nama”
Ovo će se desiti ako vam zaista uvek nešto iskrsne, pa on mora da ostane sa vama ili da vas odveze negde. Da li vi to radite namerno ili ne, oni to ne mogu znati, pa će zbog toga imati ovakvo razmišljanje o vama.

Dogovorite se sa partnerom kada želite da budete sami i da izađete negde samo vas dvoje, a kada da izađete sa društvom ili da on ide sam. Dajte jedno rugom malo slobode i videćete da će se odnos u vašoj vezi poboljšati, kao i odnosi sa njegovim prijateljima.

# “Promenila si ga na bolje!”
Većina muškaraca pre nego što stupi u ozbiljnu vezu ili u brak, žive raspušteno. Ne vode mnogo računa o urednosti svog stana, svuda razbacuju stvari, jedu samo brzu hranu i nije ih mnogo briga kako izgledaju. Međutim, kada počnu da žive sa ženom iz svojih snova, stvari se menjaju – počinje da se brine o izgledu, sređuju stan, vode računa o ishrani… A to sve vide i njegovi prijatelji koji su mu to i rekli, ali vama neće nikad. Shvatite ovo kao veliku prednost.

# “Živcira nas kada prekidaš naš telefonski razgovor”
Neke žene čitaju SMS-ove svojih partnera, a njegovim prijateljima to može biti dosta nesimpatično. I mogu steći utisak da vam fali samopouzdanja. Isto važi i za prekidanje telefonskih razgovora, osim ako ne zovu u nezgodno vreme, kada, na primer, krenete da ručate ili spremate decu na spavanje.

Prijatelji takvo ponašanje mogu shvatiti kao da želite da imate stalnu kontrolom nad svojim partnerom. Razmislite zašto se ponašate tako. Da li ste ljubomorni zato što on razgovora s momcima na telefon, a ne sedi stisnut pored vas na kauču? Da li vas brine da sa njim razgovarate o temama koje bi vas uzrujale? Ako je tako, recite to otvoreno partneru.

# “Flertuješ s nama”
Naravno da u ovome nema ničeg loše, ali morate dobro proceniti situaciju. Ako primetite da je njegovom drugu neprijatno zbog vas, znajte da ste se zaneli i da treba da stanete, a ako se svi zajedno šalite i nikome ne smeta da malo flertujete – što da ne.

Samo nemojte to raditi ako želite da izazovete ljubomoru kod svog partnera, jer to nije nimalo u redu. Flertujte sa njim ako vam nedostaje njegova pažnja.