Samo ova dva sastojka su vam potrebna da pobedite borbu sa celulitom!

Svoje noge i guzu dovedite do perfekcije i na leto slobodno šetajte u bikiniju po plaži…

Koža nalik na pomorandžinu koru nije nešto čime se žene ponose, a dolaskom toplijih dana počinje da ih hvata panika.

Treba pokazati noge, bliži se leto i vreme kupaćih kostima, a telo je prekriveno celulitom. Jedan od najdelotvornijih načina rešavanja tih naslaga je masaža. Dovoljno je uzeti ulje za decu i svaki dan kružnim pokretima izmasirati površine prekrivene celulitom. Jeftinije od toga ne može biti.

Ako uz to posegnete za određenim kućnim namirnicama, rezultat će se videti vrlo brzo. Neki deluju spolja, a neki iznutra. I ne zaboravite, dobra cirkulacija je važna u borbi protiv celulita, pa ne preterujte s nošenjem previše uske odjeće. Takođe, prisilite se na to da svaki dan odvojite 15-ak minuta za vežbe koje će postaći rad mišića na mestima gde se nalaze naslage.

Napitak od limuna i kajenskog papra – tri puta dnevo popijte koktel od čaše vode, sveže ceđenog limuna i nekoliko prstohvata kajenskog papra, i tako svaki dan.

Trljanje kože kafom – kafa pozitivno deluje na kožu i podstiče cirkulaciju. Kožu je najbolje protrljati kafom ispod tuša, dok je mokra. Za to vam može poslužiti talog od kafe koju ste popili. Kožu trljajte nekoliko minuta, ali ne previše grubo, pa isperite vodom. Nakon toga premažite je kokosovim uljem.