Sakrijte višak kilograma sa pravilnim izborom kupaćeg kostima

Kupaći je jedan od onih posebnih komada odeće za koji treba da potrošimo više vremena pri izboru u kupovini.

Pravilno odabrani kupaći kostim vizuelno će produžiti noge, povećati ili smanjiti grudi, suziti struk i sakriti eventualni višak.

Da sakrijete stomak

Preporučujemo kupaći sa potpuno otkrivenim strukom i kukovima, ali sa malo materijala na stomaku… Ovo parče materijala će prekriti dovoljno!

Izbegavajte jednobojne kupaće i malene bikinije.

Da sakrijete široke kukove

Ako imate široke kukove i želite da skrenete pažnju na gornji deo tela, stilisti vam preporučuju jednostavan jednobojan donji deo (izbegavajte jarke boje, jer one dodaju centimetre), dok gornji deo može da bude šaren ili ukrašen nekim upadljivim ukrasom. Izbegavajte šorts jer će vam on proširiti kukove. Ukoliko zaista želite da sakrijete bedra, vežite oko struka laganu maramu.

Da sakrijete velike grudi

Za velike grudi jako je važno pronaći gornji deo bikinija koji u potpunosti odgovara njihovom obimu. Važno je i da izaberete čvrst kupaći koji ima potpornu traku ispod grudi i gornji deo sa širokim naramenicama. Ako želite da pokažete sve svoje čari, dekoltirani grudnjak ili neki svetlije boje učiniće trik. Ali, ako ne želite da skrećete pažnju, odaberite jednostavniji, tamniji gornji deo.

Da sakrijete male grudi

Iako su žene s malim grudima srećnice jer mogu da nose trendi bikini s trouglovima, neke ipak time nisu zadovoljne. Male grudi ćete vizuelno da povećate ako izaberete gornji deo koji je lagano nabran, skupljen, ima dva sloja, volančiće… Ako volite jasne linije, najbolje je izabrati kupaći kostim koji se vezuje oko vrata i ima manji izrez.