SAKRIJTE GODINE UZ POMOĆ ŠMINKE: Top 5 trikova sa kojima ćete izgledati mlađe

Želja za večnom mladolikošću nikad neće prestati. Davnih dana, tajna je bila kupanje u mleku i medu. Ovih dana, ključ mladosti skriven je u botoksu, filerima i fejs liftingu.

Koju god metodu odabrali, cilj je uvek isti – prkositi gravitaciji i barem malo odgoditi prirodni proces starenja. Danas otkrivamo jednu malu tajnu – vaša rutina nege lica nije jedina stvar kojom možete postići mladolik izgled.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

U nastavku pročitajte 5 trikova koje smo u zadnjih nekoliko godina naučili od najvećih stručnjaka. Garantujemo vam da ćete s njima izgledati onoliko mlado koliko se i osećate.

1. Nežan, pomalo “neuredan” ajlajner – Umesto definisane i oštre linije tuša, odaberite nešto “razmazaniji” izgled. Najlakše ga je postići tako da nanesete ajlajner u gelu što bliže korenu trepavica i lagano ga četkicom razmažete – za nešto nježniji i suptilniji smuki efekat. Neće izgledati tako strogo na vašem licu i postići ćete puno prirodniji izgled.

2. Neka obrve budu u prvom planu – Pronađite olovku za obrve koja vam bojom i teksturom najviše odgovara i popunite nežnim pokretima. Ako želite postići izgled punijih obrva pri popunjavanju istih trebate gotovo crtati dlačice na mestima gde ih manjka umesto grubo iscrtavati ravne linije.

3. Dobra baza je pola puta do uspeha – Baza za šminku koja zaglađuje kožu i pre nego što ste išta stavili, deluje poput filtera na vaše lice. Tekstura odgovarajućeg proizvoda instantno zaglađuje sve male linije, bore, neujednačenu kožu i pore i ostavlja kožu matiranom i savršenom celog dana.

4. Hidratacija je ključ – Ovo je korak koji je često podcenjen. Kod stvaranja mejk ap izgleda, priprema kože je možda čak najvažniji korak. Ako vam je koža suva i nenahranjena, svaki puder će se zalepiti na takve delove i nikako nećete moći postići ujednačen ten i izgled kakav želite. Važno je napraviti dobar piling lica i nahraniti kožu kvalitetnom hidratantnom kremom. To je ujedno i najbolja podloga koju možete dati svom licu.

5. Bež ajlajner pomladiće vaše oči – Na vodenu liniju oka stavite nude olovku za oči kako biste otvorili pogled i postigli mladoliki izgled kojem težite. Oči će izgledati svežije, odmornije i zdravije!