Sa ovim jutarnjim pravilima do ravnog stomaka poput top modela!

Kažu da je se po jutru dan poznaje i zato bi bilo bolje da još u krevetu razvučete široki osmeh. Nakon serije pozitivnih misli, potrudite se da ispoštujete sledeća pravila:

 

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

NE PRESKAČITE DORUČAK

 

Ovo je veoma važno pravilo i koliko god vam se činilo da niste u stanju da jedete pre nego što krenete na posao, potrudite se da to ipak učinite. Potrudite da se doručkujete najviše sat vremena nakon što ustanete iz kreveta, nemojte čekati da stignete na posao.

 

UNESITE PROTEINE

Ukoliko započnete dan proteinima, bićete duže siti. Potrudite da se jedete jaja, integralni hleb, pečenicu ili grčki jogurt. Proteini će vas duže držati satima, jer se vare sporije.

 

OBAVEZNO I JEDNA BANANA

Već smo mnogo puta pisali o ovom zaista čudesnom voću i njegovim supermoćima. Banane će va snaoružati energijom i podstaknuti lučenje serotonina, hormona sreće.

Naravno, ukoliko želite da izgledate zanosno poput Žizel ili Hajdi Klum, moraćete i mnogo više da se bavite svojim telom, redovno vežbate i pazite na unos masnoća i ugljenih hidrata.