Ružičasta glina – jedina maska koja hidrira i suvu kožu

Ružičasta glina je maska koja će vam doneti puno lajkova na Instagramu, ali ako pitate kožu, rado će pritisnuti podignut palac. Neka vas ne zavara nežna tekstura i šećerno ružičasta boja, ova glina je moćno i temeljno sredstvo za čišćenje.

U poređenju sa drugim vrstama gline, superiorna je u odnosu na bilo koji tip kože, uključujući osetljivu i suvu kožu. Bogata je mineralima koji neguju kožu zadržavajući svaku kap vode u ćelijama.

Kako to utiče na različite tipove kože?

Za suvu i osetljivu kožu – sprečava upala i podstiče regeneraciju ćelija. Na tom principu vidljive ispucale delove na koži zamenjuje glatkim i sjajnim površinama. Nakon nanošenja, kožu ne osećate zategnutom, jer maska ne samo da ne uklanja prirodna ulja već i daje novu elastičnu udobnost koži.

Za dehidriranu kožu – vraća sjaj i nadopunjuje novonastale fine linije, posebno zimi kada sprečava suvu hladnoću i vetar da isparavaju vodu sa površine kože. Ružičasta maska štiti površinski sloj kože od spoljnih agresora kao što su vreme i zagađenje.

Za masnu kožu – čisti pore od nečistoća i viška sebuma. Dugoročno uspeva da umanji pore, jer ih stalno održava čistima. Na istom principu sprečava pojavu mitesera.

Zašto je važno da se koristi kada je vazduh zagađen?

Zagađeni vazduh je na najvišem nivou od 2010. godine, pa je više nego potrebno koristiti masku za lice najmanje jednom nedeljno. Samo maska može održati kožu zdravom, jer je dubinski čisti. Zašto ružičasta glina pre ostalih? Jer čini potpunu detoksikaciju kože, bez ugrožavanja hidratacije.

Mitiseri, proširene pore, akne, nagomilana šminka koja je ravnodušna prema toniku za čišćenje, svi smo se suočili sa ovim uslovima. Zbog toga je maska brzog dejstva neophodna da bi se obezbedilo intenzivno, dubinsko čišćenje i obezbeđivanje vlage.

Ružičasta maska je nežno, ali moćno sredstvo za čišćenje koje ne ugrožava prirodnu zaštitnu barijeru kože niti njenu ph vrednost i kontroliše lučenje sebuma.

Šta čini australijsku ružičastu glinu?

Australijska ružičasta glina može se pohvaliti izuzetnim prirodnim nizom minerala kao što su:

Selen – odličan antioksidans koji neutrališe slobodne radikale koji napadaju prirodnu barijeru kože.

Cink – bukvalno leči kožu i smanjuje vidljiva oštećenja, pa je ružičasta glina poželjna i za starije dame.

Magnezijum – pomaže koži da zadrži svoje prirodne masne kiseline, koje su neophodne da bi lice izgledalo mlado i puno.

Silikatni minerali deluju antiinflamatorno i zaključavaju vlagu, zbog čega je glina poželjna za ljude sa suvom kožom, ali i za one sklone ekcemu.

Dr. Viton – Australian Pink Clay Mask sama po sebi je moćna da isporučuje koži sve gore navedeno, ali njena formula uključuje i druge sastojke koji je čine čudesnom.

Cvet hibiskusa, veštičja leska, list ruzmarina, aloe vera, steroli od nara, zeleni čaj, kokosovo ulje i vitamini A i E – ovaj bogati savez pruža duboko čišćenje kože, istovremeno služeći kao hrana i kao štit od spoljnih agresora.

Moćni i nežni sastav Dr. Viton – maske od ružičaste gline čini je pogodnom za one koji pate od iritacije i crvenila izazvanih rozacejom i kuperozom.

Dr. Viton – Australian Pink Clay Mask se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-australian-pink-clay-mask/

Dr. Viton – Australian Pink Clay Mask proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)