Podmladite svoj organizam pomoću žen-šena

Panax Ginseng jedan je od najpopularnijih biljnih lekova u svetu i koristi se u tradicionalnoj medicini za lečenje mnogih bolesti i poboljšanje opšteg zdravlja. Raste u šumama Dalekog Istoka, u Aziji, a uzgaja se u Kini, Japanu, Koreji i Americi.

To je zeljasta biljka sa debelim, razgranatim korenom koji se grana u puno manjih korenčića. U stvari, botanički naziv ginsenga je „Panax ginseng“ – Panax znači izlečiti sve, odnosno lek za sve. Naziv ove lekovite biljke potiče od njenog korena koji ima oblik ljudske figure.

Žen Šen – sredstvo za ublažavanje stresa Žen šen je adaptogen, što znači da nas čini otpornijima na mentalni, fizički stres i okruženje. Deluju tako što smanjuju lučenje hormona stresa – kortizola i jačanjem nadbubrežne žlezde.

Žen šen povećava energiju, izdržljivost i snagu Povećanje energije je jedna od najkorisnijih prednosti ginsenga. Koristi se za povećanje snage i izdržljivosti hiljadama godina. Koristan je za zdrave ljude koji žele da povećaju fizičke performanse i one koji se bore sa iscrpljenošću kao posledicom nekog oboljenja.

Žen šen podmlađuje i dušu i telo Kinezi veruju da ginseng podstiče dugovečnost. Održava kožu zdravom i smanjuje bore. Muško ćelavost može se lečiti ginsengom ako se primenjuje lokalno i istovremeno se uzima interno

Žen šen poboljšava pamćenje i mentalne performanse Gin šen deluje kao zaštita i sredstvo za jačanje mozga. Poboljšava mentalne sposobnosti i pojačava koncentraciju. Pomaže u sprečavanju gubitka pamćenja povezanog sa starenjem. Takođe poboljšava pamćenje kod pacijenata koji su imali moždani udar.

Žen šen – prirodna Viagra Žen šen ima dugu istoriju korišćenja za poboljšanje libida i seksualne funkcije i kod muškaraca i kod žena. U tradicionalnoj kineskoj medicini smatra se afrodizijakom i koristi se za obnavljanje seksualnih funkcija kod muškaraca. Može pomoći ženama kod neželjenih simptoma menopauze, posebno niskog libida, depresije, anksioznosti, nesanice i umora.

Žen šen pomaže u regulisanju nivoa šećera u krvi kod dijabetičara Povećava osetljivost na insulin i može biti koristan dijabetičarima tipa 1 i za 2. Smanjuje nivo šećera u krvi kod tipa 2. Štiti pankreas i utiče na normalizaciju proizvodnje inzulina kod tipa 1.

Žen šen jača vaš imuni sistem Povećava broj imunih ćelija u krvi. Takođe povećava imunološku funkciju kod osoba sa sindromom hroničnog umora i HIV-om. To je obećavajući prirodni lek za fibromijalgiju. 

Žen šen – najveći zaštitnik od raka Žen šen ima anti-tumorska svojstva i štiti od nekih karcinoma, uključujući tumor pluća, jetre, pankreasa, kao i raka,  jajnika i želuca. Pušači koji konzumiraju ginseng imaju manji rizik od dobijanja karcinoma pluća u odnosu na pušača koji ga ne koriste.

Pacijentkinjama sa karcinomom dojke omogućava bolje stope preživljavanja i bolji kvalitet života.

NATURE ESSENTIAL – ŽEN ŠEN možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-zen-sen/

NATURE ESSENTIAL – ŽEN ŠEN Proizvod se može kupiti samo online.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)