Pet Knjiga Za Karantin

Pošto već moramo da provodimo vreme u izolaciji, sada je pravi trenutak da pročitamo neke knjige za koje nikada nismo imali vremena, a koje su uvrštene na mnogobrojne spiskove najznačajnijih ili najkorisnijih.

Za vas smo izdvojili sledećih pet naslova, vodeći računa da budu iz različitih oblasti. Takođe, nismo uvrstili nijedno delo čiji zaplet uključuje epidemije, jer sada vam ne treba dodatno plašenje.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Bil Brajson – Kratka istorija bezmalo svačega

Idealno štivo za hladne zimske večeri, ali će poslužiti i za dugu prolećnu izolaciju. Dok čekate da naučnici otkriju vakcinu, upoznajte se sa istorijom raznih naučnih oblasti, datih sa mnogo zanimljivih anegdota o naučnicima, prelomljenih kroz Brajsonov duhoviti stil.

https://www.laguna.rs/n327_knjiga_kratka_istorija_bezmalo_svacega_laguna.html

Rendi Pauš – Poslednje predavanje

Dok se dosađujemo i patimo jer nam izolacija ograničava mogućnosti za zabavu, možda će nam novi optimizam uliti dirljiva ispovest Rendija Pauša koji je ovu knjigu napisao dok se borio sa kancerom i sa saznanjem da mu je preostalo samo nekoliko meseci života. Knjiga zrači nepobedivim duhom koji pronalazi smisao i zadovoljstvo tamo gde nikada ne bismo pomislili da ga može biti.

https://www.delfi.rs/knjige/704_poslednje_predavanje_knjiga_delfi_knjizare.html

Den Braun – Davinčijev kod

Većina pisaca se slaže da je Braun tek osrednji pisac. Istovremeno, milioni čitalaca širom sveta gutaju njegove trilere, jer oni drže pažnju i ne dozvoljavaju vam da ispustite knjigu pre poslednje stranice. Zato smatramo da zaslužuje da se nađe na ovom spisku, jer smo obećali da ćemo uključiti i knjige koje će vam vreme u izolaciji učiniti lakšim, a ne samo korisnijim.

https://www.delfi.rs/knjige/2286_da_vincijev_kod_knjiga_delfi_knjizare.html

Kajl Smit – Majmun u ljubavi

Muška verzija Bridžit Džouns. Duhovita knjiga koja govori o mukama i dogodovštinama singl muškarca koji pokušava da prevaziđe svoje nesigurnosti i pronađe ljubav. Naravno, srećan kraj iz muškog ugla može da izgleda drugačije nego što čitateljke očekuju.

https://www.delfi.rs/knjige/1588_majmun_u_ljubavi_knjiga_delfi_knjizare.html

Juval Noa Harari – Sapijens

Epsko putovanje kroz čovekovu prošlost, od naših davnih predaka koji su ukrotili kamen i vatru, do nas samih i dalje u budućnost, sa teorijama koje nude objašnjenja naših osobina, navika, želja i uverenja. Ali Harari ide i dalje i nagađa kakav će biti kraj čovečanstva i da li možemo da ga izbegnemo.

https://www.laguna.rs/n4534_knjiga_sapijens_kratka_istorija_covecanstva_laguna.html

Nadamo se da će vam naš kratak izbor učiniti karantin lakšim i kražim i da ćete po završetku zatočeništva izaći u svet sa novim pogledom na njega.

Imajte u vidu da su Laguna i Delfi, preko njihove aplikacije, otključali download svih njihovih knjiga uz šifru za vaučer DELFI20.