Pet Filmova Za Karantin

Iskreno govoreći, za ubijanje vremena u izolaciji mnogo bolje će poslužiti serije, jer one imaju desetine epizoda i mogu da vam ispune sate i sate. Ali to ne znači da treba da se odreknemo filmova, jer oni, pored toga što nas zabavljaju, ponekad predstavljaju i izuzetna umetnička dela.

A nismo čuli da je neko ijednu savremenu seriju nazvao umetničkim delom, bez obzira na milone fanova.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ovde ćemo vam preporučiti pet filmova koje bi svako trebalo da pogleda, a sada je pravi trenutak, jer nemate izgovor da nemate vremena.

  1. BEKSTVO IZ ŠOŠENKA

Idealan film za one koji su u nametnutoj izolaciji. Ako je glavni junak mogao da zadrži duh i smisao života tokom više od dvadeset godina u zatvoru, moći ćete i vi dvadeset dana u udobnosti svog stana.

https://www.imdb.com/title/tt0111161/

  1. DAN MRMOTA

Ovo je film kao stvoren za one koji imaju utisak da im se stalno ponavlja jedan te isti dan, ako ga niste odgledali ranije, sad je pravi trenutak. I sutra. I prekosutra…

https://www.imdb.com/title/tt0107048/

  1. ZOOTOPIA

Odlučili smo da lista mora da sadrži i jedan animirani film, a izbor je pao na Zootopiju koja je više namenjena odraslima nego deci. U tom svetu ljudi nikada nisu postojali, pa su ostali sisari evoluirali da zazuzmu upražnjeno mesto i stvore civilizaciju. Kao ni naša, ni njihova nije idealna.

https://www.imdb.com/title/tt2948356/

  1. ROKI BALBOA

Prva četiri dela smo svi odgledali. Ali peti je mnoge toliko iznervirao da nisu hteli ni da pogledaju poslednji nastavak sage. Kritičari, međutim, ovaj nastavak amatraju drugim po kvalitetu, odmah iza originala. Naglasak nije na boksu, pa film može da bude zanimljiv i onima koje pesničenje ne impresionira.

https://www.imdb.com/title/tt0479143/

  1. GOSPODAR VENČANJA (THE WEDDING RINGER)

Za kraj želimo da uključimo i jednu komediju za opuštanje i valjanje od smeha. Priča govori o momku koji je zaokupljen poslom i nema prijatelje, a njegova verenica očekuje da ih bude na predstojećem venčanju. Zato naš junak odlazi u agenciju gde može da se iznajmi sve za venčanje. Sve!

Ostanite kod kuće, operite ruke, dezinfikujte daljinski alkoholom i uživajte. Možda i ne primetite kad se izolacija završi.

https://www.imdb.com/title/tt0884732/