Ove rečenice govorite sebi svakog jutra. Neće se desiti ČUDO, ali osećaćete se LEPŠE

Da li biste voleli da vam svaki dan počne na lepši način? A da li znate da vi direktno možete da utičete na to? Predlažemo vam da sami kreirate svoje jutro tako što ćete promeniti svaku negativnu misao i započeti svaki dan pozitivnim obraćanjem sebi. Ako vam ovo postane navika, imate dobru šansu da potpuno promenite život. Samo napred!

IMAM MNOGO RAZLOGA ZA OSMEH.

Sreća nikada ne dolazi kao rezultat dobijanja nečega što se nema. Ona će pre doći u momentu u kom prepoznamo i počnemo da cenimo ono što već imamo. Svaki čovek stvara svoju sreću sopstvenim stavom, ponašanjem i postupcima.

 

ZABORAVLJAM JUČERAŠNJI STRES

Nekada nam je teško da povratimo dobro raspoloženje samo zato što ne želimo da zaboravimo ili pređemo preko onoga što nas je iznerviralo. Dozvolite sebi da sve što je u vama izazvalo neku negativnu reakciju juče nestane sa novim jutrom. Neka svaki novi dan bude rezervisan za nove nade, nove mogućnosti i priliku da ga učinite lepšim.

 

VOLIM MOJ ŽIVOT.

Recite ovo sebi još pre nego što ustanete, pre nego što popijete prvu jutarnju kafu. Život je pravi dar i treba ga ceniti. Uživajte u svakom njegvom momentu.

 

MOGU DA POSTIGNEM VIŠE NEGO ŠTO MISLIM.

Iako ste sigurno milion puta sebi dokazali da nema razloga za brigu jer ćete uspeti da obavite sve što je potrebno, opet ste se probudili zabrinuti? Ponovite sebi da ste jaki, da ste uporni, da ste odgovorni, da znate šta treba da se radi i da ćete to i uraditi. Nemojte sebi dozvoliti obeshrabrujuće misli. Vi to možete.

 

STVARI SE NE REŠAVAJU BRIGOM O NJIMA.

Ako vam prethodna rečenica nije bila dovoljna da zaustavi nervozu, objasnite sebi da briga neće rešiti apsolutno ništa. Da bi se stvari uradile, potrebno je upravo to: raditi ih. Nemate vremena za brigu. Bolje je da uživate u jutarnjoj kafi.

KAKO SAM LEPA.
Ova rečenica može da vam zvuči banalno, ali je jedna od najvažnijih koju sebi treba da ponavljate. Ova rečenica će vam pomoći da sebe prihvatite onakvom kakvom jeste i da ne dozvolite da vam društvo i javnost govore kako treba da izgledate. A ako ste zadovoljni u svojoj koži zračićete ne samo lepotom već i samopouzdanjem.

 

NIJE VAŽNO ŠTA DRUGI MISLE.

Nije važno kako vas drugi vide. Kako vi vidite sebe je ono što pravi razliku. Recite i ponavljajte sebi: „Ovo je moj život, ja pravim izbore, greške i učim svoje lekcije. Moj život je moja a ne tvoja stvar.“