Otkrivena tradicionalna kineska tajna za poboljšanje zdravlja i imuniteta

U današnje vreme je, više nego ranije, neophodno jačati imunitet da bismo ostali zdravi.
Reiši ili Ganoderma lucidum je jedna od najpoznatijih lekovitih gljiva na svetu.
U tradicionalnoj kineskoj medicini Reiši se smatra jednim od najpriznatijih tonika za zdravlje, vitalnost i dugovečnost, a zbog takvog dejstva u prošlosti su ga koristili samo carevi i ljudi iz visokih društvenih slojeva.
Reiši je korišćen pre više hiljada godina u medicinske svrhe kako bi povećao vitalnost, smanjio stres, anksioznost i depresiju, poboljšao san, ali danas se najviše koristi za jačanje imuniteta, smanjenje rasta tumora, hronični umor i iscrpljenost.

Bioaktivni efekat ove gljive nastaje zbog prisustva polisaharida, dijetetskih vlakana, oligosaharida, triterpenoida, peptida i proteina, fenola i minerala (cink, bakar, jod, selen i gvožđe), vitamina i aminokiselina.
Danas je imunomodulatorno delovanje gljive Reiši potkrepljeno brojnim studijama. Pokazano je da micelijum Reišija ima sposobnost jačanja imuniteta delujući na ćelije imunog sistema i stimulišući njihovo delovanje.
Reiši uspešno stimuliše delovanje belih krvnih zrnaca, posebno limfocita i njihovih NK ćelija, koji su neophodni za uništavanje ćelija raka u telu.
Reiši micelijum ima sposobnost uspostavljanja ravnoteže između ćelijskog i humoralnog imuniteta, što je neophodno za zaustavljanje rasta tumora.

Uzimajući u obzir da polisaharidi, beta-glukani i drugi gljivični metaboliti, stimulišu imuni sistem i sprečavaju rast tumora, micelijum Reiši se takođe preporučuje kao dodatak konvencionalnoj onkološkoj terapiji.
Reiši beta-glukani, grupa najbolje proučenih polisaharida, su snažni imunomodulatori koji takođe služe i kao prebiotici za zdravu crevnu floru.

Upotreba Reišija ne samo da pojačava imunitet, već i smanjuje upalu i oksidativni stres u telu, pa se Reiši koristi i za poboljšanje opšteg zdravlja, što pruža dugovečnost i vitalnost.
Svet u kome danas živimo preplavljen je bolestima i infekcijama, a sada je, pored svega, prisutan i COVID-19.
Stoga, neophodno je da poštujemo mere za održavanje lične higijene i međusobno distanciranje, da se hranimo što zdravije možemo, da vežbamo i naravno da obogatimo ishranu suplementima koji jačaju imunitet, baš poput gljive Reiši!

Nature Essential – Reiši se može naručiti putem interneta:
https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-reisi/

Nature Essential – Reiši se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120
Svakog radng dana od 8 do 16 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)