Oslabite od 15 do neverovatnih 20 kilograma sa dijetom VB6

Dijeta Mark Bitmena garantuje gubitak od 15 do 20 kilograma, a zasniva se uglavnom na veganskoj hrani. Sam Bitmen su hranio po ovoj dijeti i za 12 nedelja izgubio je 16 kilograma i poboljšao svoje zdravlje, posebno holesterol. Nakon ličnog uspeha Bitmen je napisao knjigu posvećenu ovoj dijeti. I nova zvezda među dijetama je rođena.

di345

ZA “VB6”, što je skraćenica od “eat vegan before 6 PM” (jedi kao vegan do 18 časova), ne može se reći da je dijeta. To je, zapravo, nova filozofija zdrave ishrane, uz koju se bez mnogo napora gube kilogrami.

Tokom celog dana konzumira takozvanu zdravu hranu, koja podrazumeva i bademe, orahe, lešnike, mahunarke, sveže ceđene sokove, salate sa semenkama… Ne jede beli hleb, beli pirinač, nijedan proizvod životinjskog porekla… Kako ovaj način primenjuje već šest godina, u međuvremenu, večere su mu postale raznovrsnije u odnosu na one s početka držanja “dijete”. Generalno, ovaj dobri poznavalac hrane, vremenom je počeo i manje da jede. Važno je da već duže vreme ima istu kilažu jer se njegov organizam navikao na to da traži manje količine hrane.