Oduzeće Vam 5 minuta, a oslobodićete se bolova u zglobovima ZAUVEK! Domaći recept…

Ako imate bolove u zglobovima, prvi korak u lečenju je da Vaš lekar ustanovi da li je tegoba prouzrokovana primarnim medicinskim problemom, kao što je recimo asteoartritis. Bez obzira da li je to slučaj kod vas ili imate primarne simptome u zglobovima, unošenje želatina kroz ishranu može pomoći obnovu hrskavice. Na sreću, postoji jednostavan način na koji možete iskoristiti benefite želatina pomoću sledećeg recepta, koji možete pripremiti u sopsvenoj kuhinji.

Sastojci:

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

1 čaša ovsene kaše

1 kašičica cimeta u prahu

2 kašičice želatina u prahu

1 čaša ceđene narandže (izbegavajte korišćenje narandžinog soka sa dodatim šećerom)

Nekoliko očišćenih badema

1 kašičica organskog meda

8 čaša vode

Ovo je recept za dve osobe, po dve porcije.

Uputstvo: kuvajte ovsenu kašu 10 minuta i ostavite je da se ohladi. Dodajte cimet, želatin, sok od narandže, bademe i med. Mešajte pažljivo dok se smesa ne ujednači. Ovaj recept dovoljan je za dve osobe, za dva korišćenja. Prvu čašu moćete popiti u jutarnjim časovima, a ostatak držite u frižideru i popijte posle ručka. Sprovodite ovaj režim konzumiranja u toku 15 dana.

Način čuvanja: napravljen napitak može se čuvati u zatvorenom sudu u frižideru. Pre upotrebe obavezno promešajte. Mnogi ljudi na starenje gledaju iz negativne perspektive. Ali, ako živite u stalnom strahu od potencijalnih oboljenja, nećete moći da sadašnji život živite punim plućima. Edukacija vam omogućava da svoj život živite bez nepotrebnih oboljenja, ali isto tako pomaže da se svakim danom osećate sve bolje, i emotivno i fizički. Vi to zaslužujete i ovaj ukusan recept će vam pomoći da očuvate zdravlje svojih zglobova.