Odaberite dijetu Kejt Midlton

Dukanova dijeta ponovo je postala pravi hit za što je nazaslužnija Kejt Midlton. Ali želite li doći do savršene linije dijeta vam neće biti dovoljna, već je potreban celi niz promena koje morate da uradite u svom životu. Saznajte kako mršave poznate lepotice…
Možda najbrže rezultate daju proteinske dijete među kojima je najpoznatija Dukanova metoda kojoj je svetsku slavu stekla zahvaljući Kejt Midlton, koja je kilograme skinula pred venčanje.

‘Mene ne zanima slava, važno mi je što će zahvaljujući njoj osobe koje se bore s viškom kilogramima shvatiti da je taj višak opasan za njihovo zdravlje‘, objašnjava poznati nutricionista Pijer Dukan čija je dijeta osvojila svet.
Nakupljene kilograme nakon porođaja na ovaj je način otopila i Žezel Bundšen, te pevačica Dženifer Lopez. Zvezde oduševljava to što su rezultati brzo vidljivi.
Dijeta ima četiri faze. U prve dve se mršavi, a druge dve održava željena težina. Prva faza je vrlo kratka i zove se ‘napad’, u drugoj se gube kilogrami na nedeljnoj bazi, treća je prelazna faza, odnosno ona koja traje dan za svaki izgubljeni kilogram, a četvrta faza je faza zaštite koja je vrlo važna.
Ali, naravno da dijeta nije dovoljna jer postoji niz faktora koji utiču na naše telo i telesnu masu.

Za sve one koji većinu dana provode u sedećem položaju ili u autumobilu postoje alternativna rešenja poput posete kozmetičkom salonu gde novi uređaji mogu u jednom tretmanu sa stomaka da skinu i do 10 centimetara.

Metoda radiotalasima čvrste masne naslage celulita razgrađuje i pretvara ih u tekuće stanje koje tokom nedelje izbacujemo iz organizma mokrenjem. Na ovaj način svoje suvišne centimetre su otopile i brojne domaće zvezde.

Dukanova dijeta – Preporučena hrana
– Nemasna teletina, nemasna šunka, zečetina, teletina, pileća jetra, pileće belo meso,ćuretina, riba, plodovi mora, nemasni jogurt, nemasni sir, belance, tofu sir, seitan, zeleno povrće, luk, bilje i začini, senf, zobene pahuljice.

– Kafa, čaj, obrano mleko, prirodni sokovi i dijetetski napici, umetni zaslađivači, žvakaće gume bez šećera.
Navedene namirnice možete kombinovati na različite načine, s time da dan ispunite sva tri glavna obroka koja moraju da sadrže glavno jelo i desert. Preporučljivi su i lagani međuobroci.