Neobičan lek protiv kašlja, pomešajte med i kafu

Neobično otkriće iranskih naučnika – superiornost izlečenja putem meda i kafe u odnosu na lekove bila je ne samo u frekvenciji kašljanja koja se smanjila, nego i u brzini delovanja ovog prirodnog leka.

 Istraživači su se bavili hroničnim kašljem koji kod pacijenata traje više nedelja nakon izvorne infekcije pluća. Lekari prepisuju različite vrse lekova za ovakve pacijente, ali hronični kašalj veoma često muči obolele dugo nakon same infekcije.

Napravljene su tri kontrolne grupe. Dve grupe su lečili standardnim lekovima, dok su trećoj grupi davali kombinaciju 20 grama meda pomešanog sa 3 grama instant kafe. Doza je pacijentima davana u razmacima od 8 sati tokom 7 dana.
Rezultati grupe sa medom i kafom u lečenju hroničnog kašlja bili su ubedljivo najbolji.
U poređenju sa skupim i veoma štetnim lekovima, obična instant kafa i med dali su odlične rezultate.

Superiornost izlečenja putem meda i kafe u odnosu na hemijske lekove bila je ne samo u frekvenciji kašljanja, koja se smanjila, nego i u brzini delovanja ovog prirodnog leka u odnosu na hemikalije.

LEČENJE
Po uzoru na ovo istraživanje se savetuje: Umešati jednu supenu kašiku meda sa jednom kafenom kašičicom instant kafe. Dobro ih umutiti u kremastu masu i popiti. Može se popiti i čaša mlake vode nakon uzimanja ove smese. Med sa kafom uzimati 3 puta na dan do prestanka simptoma kašlja.