Najlepše frizure Hale Beri

Iako već godinama ima kratku kosu, Hale Beri je dovoljno dugo na javnoj sceni da dokaže da spada među najlepše žene sveta – kakva god da joj je kosa. Lepotica se iz praktičnih razloga odlučila za kratku kosu, ali posle se zaljubila i to je sada postao njen zaštitni znak. Ali, ništa manje lepa nije ni sa bujnim loknama.

14Dok je imala dugu kosu, često je nosila lokne, koje jako lepo pristaju njenom licu. Sa bujnom kosom i razdeljkom na sredini, Hale izgleda prelepo a pritom potpuno prirodno.

26Jedna od najatraktivnijih frizura bio je kratki bob, sa podignutim zadnjim delom. Ovakvu kosu je imala 2010. godine, a pramenovi boje mena idelano su pristali njenoj boji tena.

35Ništa manje seksi glumica nije bila ni nekoliko godina pre toga, kada je crvenim tepihom šetala sa uredno isfeniranom kosom srednje dužine.

46Hale je 2001. godine izgledala kao pravi devojčurak sa sitnim loknama do ramena. Negovani, sjajni uvojci znatno je podmlađuju, a širok osmeh na licu nikad nije na odmet.

54

Ovo je već Hale na koju smo navikli. Iako često menja oblik frizure, kratka kosa je definitivno njena frizura.

 

– Najbolje se osćema kada mi je kosa kratka. Lakša je za održavanje i više odražava moju ličnost. Žene uvek misle da moramo da imamo dugu kosu – izjavila je jednom prilikom lepotica.

62

Ona naglašava da ona ne oseća potrebu da ima dugu kosu, ali po svojoj ćerki vidi da je to nešto što se nameće ženama.

 

– Ona je sada zaljubljena u svoju kosu. Govori mi “Vidi mama, duga je”. Kao žene, mislimo da nas to definiše, i to učimo dok smo još veoma mlade – kaže Hale.

73Tamnoputa lepotica ne dozvoljava da je njena kosa definiše, i upravo zato često eksperimentiše. Međutim, neverovatnoje da njoj jednostavno sve stoji, pa i ove jako sitne lokne.