Najbolje rešenje za prolećne alergije

Spirulina je neverovatno efikasna kada su u pitanju prolećne alergije, posebno kod pacijenata sa nosnim alergijama – alergijski ringistis ili narodski rečeno: česta nosna sekrecija, zatim ekstremni svrab i crvenilo očiju i često kijanje praćeno stalnim curenjem nosa i osećajem umora, malaksalost i telo bez energije, kao i pospanost.

Naučnici su dokazali snagu Spiruline u smirivanju prolećnih alergija. 100 pacijenata koji pate od alergijskog rinitisa (alergijska kijavica) su podeljeni u dve grupe.

Prvoj grupi je dat placebo, a druga grupa je dobijala redovni dnevni unos Spiruline. Obe grupe su kontrolisane 3 nedelje. Nije bilo promena kod učesnika koji uzimaju placebo, ali došlo je do značajnog poboljšanja kod učesnika koji svakodnevno koriste Spirulinu.

Oni koji pate od alergija i Spirulinu koriste svaki dan, primetilo se značajno poboljšanje kod njihovih simptoma alergije, smanjene vodenog sekreta iz nosa, smanjenje svraba, suzenja i crvenila očiju, a posebno smanjenje nadražajnog kašlja i grebanja u grlu.

Svaka druga osoba ima problem sa nazalnim alergijama izazvanim polenovim česticama. Sa početkom proleća “startuju” najteži meseci za ljude koji pate od polenovih alergija, naročito kod osoba koje imaju u svojoj istoriji bolesti fazu hroničnog bronhitisa.

Zahvaljujući Spirulini koji stvara kompletan odbrambeni mehanizam, problem sa alergijama će biti smanjen za 70%.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)