MINERAL POTREBAN SVAKOJ MAJCI

Dan proveden s vašom mališanoM ispunjen JE nebrojenim aktivnostima i potrebna vam je energija. Koliko puta ste osećali da vam nedostaje energije. a vaš mali je tek započeo igru u kojoj želi da učestvujete.

Za sve postoji rešenje! Energiju vašeg mališana možete osetiti samo ako telo snabdete potrebnim mineralom i vitaminom bez kojeg se vaše telo oseća iscrpljeno i slabo.

Uz dnevnu dozu magnezijuma obogaćenog vitaminom C, imaćete energiju malog deteta. Magnezijum je mineral koji je odgovoran za svaku funkciju u našem telu, a hronični umor je jedan od prvih znakova nedostatka ovog minerala.

Majčinstvo samo po sebi zahteva puno energije i svakoj majci je potrebna dnevna doza minerala i vitamina. Majke nemaju mnogo vremena za sebe, a ovaj oblik magnezijuma će im omogućiti da brzo, i lako unesu magnezijum.

Dr. Viton Magnezan C je kesica puna magnezijuma i vitamina C u tečnom obliku.

Uklonite vrh vrećice i direktno popijete tečnost. Za nekoliko sekundi tečni magnezijum obogaćen vitaminom C napuniće svaku vašu ćeliju energijom

Majke su heroji kojima je potrebna energija, a Dr.Viton Magnezan C najbolji je izbor za brz i lak svakodnevni unos energije. Dr. Viton Magnezan C je kombinacija magnezijum-citrata obogaćenog vitaminom C u tečnom obliku koji se na brz i jednostavn način konzumira.

Dr. Viton – Magnezan C možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-c/

Dr. Viton – Magnezan C možete kupiti u DM drogerijama i Kršenković apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)