Maka povećava plodnost i libido + uspostavlja hormonsku ravnotežu

Maka (Lepidium meienii) je aromatična super hrana poreklom iz Perua, gde se uzgaja najmanje 2000 godina. Ona raste na 4000 metara nadmorske visine, a poznata je kao “ženšen sa Anda” i tradicionalno se koristi u Južnoj Americi za jačanje imuniteta, vitalnost, libido i plodnost. Od vremena Inka ima reputaciju kao jak afrodizijak. Konzumirali su je vojnici Inka, kako bi povećali svoju snagu i izdržljivost.

Koren make obezbeđuje telu mnogo korisnih hranljivih materija kao što su kalijum i kalcijum (ima više kalcijuma od mleka)​​. Takođe sadrži proteine, ugljene hidrate i esencijalne masne kiseline. Dva nedavno otkrivena jedinjenja makamid i makaenes su najzaslužnija za njene afrodizijačke efekte.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Maka se preporučuje za lečenje poremećaja povezanih sa hormonima, uključujući nisku seksualnu želju kod muškaraca i žena, sterilitet, mali broj spermatozoida i impotenciju, kao i kod simptoma kod menopauze i simptome pre menstruacije. Studije su pokazale da poboljšava funkciju nadbubrežne žlezde, što je veoma važno u vreme stresa, pri kreiranju velike količine adrenalina.

Povećanje plodnosti i libida

Maka je poznata po pozitivnom uticaju na povećanje plodnosti i libida. Zbog izuzetno bogatog sadržaja aminokiselina i drugih hranljivih materija neophodnih za sintezu neuro predajnika, koristi se za povećanje plodnosti kod muškaraca i žena (kvalitet jajnih stanica, broj i pokretljivost spermatozoida).

Uspostavlja hormonski bilans

Koren make bez problema deluje kao tonik i podržava endokrine funkcije, tako da je izuzetno koristan u ublažavanju problema menopauze, PMS-a ili bilo kakve hormonske neravnoteže, jer ima sposobnost da uspostavi hormonski bilans.

Protiv umora i stresa

Maka sadrži hranljive materije kao što su kalcijum, magnezijum, kalijum, fosfor, gvožđe, cink, vitamine B1, B2, B12, C, E, riboflavin, tiamin, askorbinsku kiselinu i esencijalne masne kiseline, čija kombinacija ima pozitivan efekat na otpornost organizma, snadbevanje energijom, jačanje imuniteta i protiv stresa.

Energetski podsticaj i alternativa za steroide

Sportisti i sve osobe koje su izložene fizičkim i psihičkim naporima oduševljeni su energetskim podsticajem koji omogućava prah make i njenog pozitivnog efekta na povećanje mišićne mase, pa se često koristi kao alternativa veštačkim steroidima.

Maka se smatra za super hranu, a može se i mešati sa voćnim sokovima, miksati u blenderu, kolačima i tortama za dodatno jačanje hranljivih materija. Preporučena doza je od jedne kafene kašičice do jedne supene kašike dnevno.

Nature Essential – Maka možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-maka/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)