Koju destinaciju biste izabrali za putovanje?

Da li planirate putovanje… šta bi bio vaš izbor? Izaberite destinaciju na koju biste najradije otišli, a zatim pogledajte šta to govori o vašem karakteru!

Tip stratega

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Vi ste realist, kome je strategija bitna koliko i ljudi ili uspeh u poslu. Shvatate da život ne čine prolazne vrednosti. Tvrdoglavo ste orijentisani na ostvarenje ciljeva, ali vaši ciljevi su uvek dostižni, realni i korisni za sve u vašem okruženju. Isto tako, dobro čitate misli, pa tako imate jak uticaj na okolinu, što vam pomaže u ostvarenju ciljeva.

Perspektivni ste, ali budite obazrivi sa kim delite svoje planove.

Motivator

Vi ste prirodni lider i strastven motivacioni govornik. Optimista ste, idealista i vrlo spontani i ne plašite da priznate grešku. Na kraju krajeva, život se ne bazira samo na tačnim i detaljnim informacijama, već i inispiraciji i kolaboraciji u postizanju ciljeva koji nekada izgledaju nedostižno kao ova planina pod zvezdama.

U postizanju ciljeva koristite se lukavošću, ali ne sa lošom namerom. Pokušajte da pronađete uspeh na liderskim pozicijama u poslu i životu uopšte.

Perfekcionista

Vi ste idealist otvorenog uma, ali kada treba preuzeti rizik i tekako uzimate činjenice u obrzir. Da, vožnja brodom može biti opasna. Ipak, vaš brod je dovoljno veliki za sve prijatelje, porodicu i turističkog vodiča, kao i za brodove pored vas.

Imate avanturistički duh, ali ste u isto vreme obazrivi, nezavisni i brinte za druge. Lider ste i timski igrač, imate sposobnost da predvidite rizike, ali i da obavljate više poslova istovremeno. Ako sebi uspete da sebi raskrčite put, olakšaćete postizanje cilja, bez da se potrošite na rešavanje malih problema.

Stručnjak

Imate praktičan, pragmatičan pristup životu. Zato ste vrlo vešti u usklađivanju svog vremena i zadataka ličnim potrebama. Rado učite i razvijate nove veštine, kako biste realizovali lične i profesionalne ciljeve. Računica je jednostavna: od svih živopisnih odmora, ovaj izbor je najlakša i najkraća putanja do nagrade – uživanju u prelepoj plaži i zalasku sunca…

Imate urođeni talenat da jasno prepoznate i korigujete svoje slabe strane i dostignete svoj maksimum. Zašto biste poznavali sve zanate kada možete biti majstor jednog (ili njih nekoliko)? Verovatno već imate uspeha u polju koje ste odabrali, ali potrudite se da izađete iz zone komfora i da probate nešto novo.

Kritičar

Radoznali ste, posvećeni realist i oštroumni – to znaju svi. Možda ste izabrali ovu fotografiju zato što imate milion pitanja u vezi sa njom: Da li magla, oblak ili smog pokriva most? Da li slika prikazuje rano jutro ili veče? Da li je na fotografiji Golden Gate ili neki sličan most nad nekim od gradova Severne Amerike?

Imate želju za znanjem, bilo u odabranoj oblasti ili u nečemu na šta ste slučajno naišli. Bez obzira na vašu odluku, potrudite se da s vremena na vreme provokativne debate zamenite opuštenim trenucima sa sebi dragim ljudima.

Vizionar

Vi ste intuitivni mislilac i kada ste uključeni u neki projekat, maksimalno ste mu posvećeni.  Često na sebe preuzimate i više nego što možete izneti samo da biste realizovali cilj.

Ne zaboravite da se ponekad usporite, posvetite prijateljima i da uključite porodicu u  svoje neverovatne planove. Oni će biti srećni da budu deo toga, samo ako im date šansu.

Filozof

Vi ste mislilac okrenut sebi i ne plašite se da priznate svoje nedostatke na putu ličnog usavršavanja. Shvatate da se najinspirativnija, najdublja i najlepša iskustva u životu dešavaju na putu, a ne na cilju, pa zato birate ovu impresivnu fotografiju koja oslikava put kroz maglu, šumu i planine. 
Intuitivni ste, objektivno sagledavate stvari i pažljiv ste analitičar koji sve proverava dva puta. Ipak, ne zaboravite da svoja otkrića češće podelite sa kolegama i da svoje misli obrazložite polako, korak po korak. Svi mi želimo da osetimo benefite vašeg logičkog razmišljanja i mudrosti, ali nismo u vašoj glavi!

Arhitekta

Intuitivni ste i kreativni, što vam pomaže da lako sagledate širu sliku. Iako možda niste pisac ili producent, imate smisla za organizaciju, uređivanje i proveru činjenica, što vas čini neprocenjivim članom bilo kog projekta. Gusto naseljen primorski grad, priroda, arhitektura i kultura je ono što je potrebno vašem inovativnom umu.

Želite da radite u miru, bavite se apstraktnim konceptima. Za svaku napisanu stranicu ili domaći zadatak verovatno imate pet stranica beleški i napomena. Pažljivo birajte gde će te efektuirati svoj maštovit i aktivan um i ne zaboravljajte da zabeležite svoje ideje!