Kažite Zbogom Borama I Problemima Sa Kožom

Iako se na tržištu kozmetičkih proizvoda gotovo svakodnevno uvode nove kombinacije raznih sastojaka za rešavanje različitih problema sa kožom, vitamin C će ipak dugo ostati na prvom mestu u borbi protiv bora.

Jednostavno, vitamin C otklanja bore tako što aktivira kolagen. Kada ima više kolagena, manje je bora, a koži koja je tretirana vitaminom C, posebno u koncentrovanom obliku kao što je serum, zagarantovan je sjajan i blistav izgled.

Kolagen je glavni protein u našoj koži čija se sinteza smanjuje tokom godina. Kako se njegov nivo u koži vremenom snižava pojavljuju se prve male linije pa tako do najdubljih bora.

Vitamin C je apsolutno neophodan za sintezu kolagena u koži. Ovaj vitamin je ključni kofaktor za rad dva enzima potrebna za sintezu kolagena: propil hidroksilazu i lizil hidroksilazu (neophodne za stabilizaciju molekula kolagena i čvrstoću umrežavanja vlakana).

Ako svakog jutra i svake večeri počnete da tretirate kožu serumom koji sadrži koncentrovani oblik vitamina C ubrzo ćete i sami primetiti razliku.

Vitamin C u obliku seruma je pogodan za sve tipove kože, a osim što pomaže u borbi sa borama, dobijate i tretman čiji je krajnji rezultat ujednačen ten i svežina kože.

Svaka žena treba da brine o svojoj koži, a lepa i negovana koža pozitivno utiče i na naše mentalno zdravlje, samopouzdanje i sigurnost.

Često kod žena, koje imaju želju da se neguju, postoje nedoumice oko toga za šta se odlučiti zbog velikog broja kozmetičkih proizvoda na tržištu.

Dr.Viton – Vitamin C Serum je pogodan za sve tipove kože i starosne dobi. Nikad nije prerano ili prekasno za početak nege kože ovim serumom jer njegova redovna upotreba dovodi do lepe i zdrave kože.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)