Kako vam je karantin tokom korona virusa uništio jetru?

Koronavirus je na trenutak zaustavio svet. Bili smo zaključani u karantinu nedeljama i mesecima, stavljajući život i rad na čekanje i čekajući da vidimo kako će svet krenuti dalje.

Promenili smo navike u ishrani i kupovini, kuvali više domaće hrane, gledali sve filmove i serije. A prema nedavnoj studiji u SAD, udobnost od korona krize sve više smo tražili u alkoholu.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Objavljeno u časopisu Hepatology, istraživanje bolnice u Masačusetsu kaže da će se stopa bolesti jetre i smrtnih slučajeva povezanih sa jetrom povećati u narednim godinama, zahvaljujući konzumiranju alkohola tokom karantina.

Brojke, korona virus i alkohol

Konzumiranje značajnih količina alkohola poraslo je za 21% tokom pandemije COVID-19, a prema istraživačima, oni koji uživaju u nekoliko čaša od 5-10 plus u karantinu trebalo bi da dobro rade svoju jetru.

Statistike pokazuju da će povećana konzumacija alkohola u samo jednoj godini sa Covidom 19 dovesti do dodatnih 8.000 smrtnih slučajeva od alkoholne masne bolesti jetre, 18.700 slučajeva otkazivanja jetre i 1.000 slučajeva kancerogenih bolesti jetre do 2040. godine.

Ukratko, do 2023. godine biće 100 smrtnih slučajeva uzrokovanih alkoholnom masnom jetrom i 2.800 slučajeva otkazivanja jetre.

Korona virus ionako uništava jetru

Jetri nije potrebna dodatna zloupotreba alkohola tokom pandemije, kada sam korona virus izaziva oštećenje jetre. Osim toga, jaka terapija lekovima propisana za korona virus značajno oštećuje jetru.

Pa, ako ste jedan od onih koji su tokom pandemije imali česte veze sa alkoholom, možda bi bilo najpametnije zaštititi jetru na prirodan način.

Liver Detox je preparat sa belim čičkom, korenom maslačka, artičokom, holinom, šisandrom i još 7 sastojaka, koji imaju sposobnost regeneracije tkiva jetre i poboljšanja njene funkcije.

Dr. Viton – Liver Detox možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/liver-detox/

Dr. Viton – Liver Detox možete kupiti u apotekama: Lilly i DM drogerije, Galen Pharm, Benu i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)