Kako sprečiti srčani udar za jedan minut?

Da li ste znali da možete sprečiti srčani udar u korenu, sa ovom jednostavnom ali neverovatnom moćnom crvenom paprikom? To je istina. Crvena paprika može zapravo sprečiti srčani udar za tačno 0 sekundi.
Kako pomoću crvene paprike da brzo sprečite srčani udar?
Poznati iscelitelji Dr. Džon Kristofer i dr.Richard Šulc (oba su doktori prirodne medicine) su kazali samo dobre reči za crvenu papriku. Na primer , Dr. Džon Kristofer je rekao: “Za 35 godina prakse, nastave i rada sa ljudima, nikada nisam izgubio pacijenta od srčanog udara, a razlog za to je gde vi tu nastupate, ukoliko ste još uvek svesni, priremite šolju čaja od crvene paprike (kašika crvene paprike u šolju tople vode i za nekoliko minuta čaj je gotov)”.
Treba napomenuti da ovi ljudi, i mnogi drugi iscelitelji poput njih, govore iz ličnog iskustva, a ne spekulišu kada se govori o ovoj moćnoj biljki. Dakle, koji su najbolji načini za korišćenje crvene paprike na osnovu glasova i iskustava onih koji su ih zaista koristili.
Prvo, crvena paprika mora imati najmanje 90.000 toplotnih jednica ili 90.000 (HU) jedinica da bi sprečila srčani udar. Ako crvena paprika ima najmanje 90.000 jedinica, a osoba je pri svesti, preporučije se jedna kašičica crvene paprike u prahu pomešana u čaši tople vode (ovo je u suštini čaj od paprike), i dajte osobi na licu mesta da popije.
Ako je osoba bez svesti, onda se preporučuje da koristite tinkturu ili ekstrat crvene paprike, opet sa najmanje 90.000 mernih jedinica i staviti dve pune kapi ispod jezika. Kao što je izjavio dr. Kristofer, 35 godina prakse nikada nije izgubio pacijenta sa srčanim napadom ukoliko je pacijent došao kod njega pri svesti i on mu je ponovio postupak sa crvenom paprikom.

Druge koristi crvene paprike

Jedan od najkorisnijih načina upotrebe crvene paprike je kao katalizator u drugim biljnim kombinacijama. Kao opšte pravilo, treba je dodati u skoro svim bilnjim kombinacijama osim onih koji se klasifikuju kao nervni (kombinacija napravljena specijalno za nervne probleme). Zato što ima stimulativno dejstvo na organizam, ubrzava cirkulaciju, što prouzrukuje dobro varenje i apsorbciju hrane. Jer to može poboljšati ili povećati efikasnost kod praktično svih biljnih formula.
U stvari, to se često koristi na ovaj način u formuli za artritis, kod raznih ženskih problema,infekcija, srčanih problema i problema sa cirkulacijom, laksativi, diuretici, čirevi, problemi sa štitnom žlezdom i sl.

Hranljive materije crvene paprike

Crvena paprika ima najmanje 26 različith hranljivih materija! Sadrži minerale kao što su cink, selen, kalcijum i magnezijum. On takođe sadrži vitamine kao što su vitamin A i vitamin C. Štaviše obiluje sa “sirovim vlaknima” i “dijetetskim vlaknima”, kao i ugljenim hidratima.
Za crvenu papriku vam se čini kao da je “nitro glicerin” dat od Boga kada su u pitanju srčani udari i bilo bi pametno da ne napuštate kuću bez nje.