Kako najlakše da se oslobodite masnih naslaga oko stomaka

Činjenica je da nije moguće da izgubite višak sala sa stomaka, bez smanjenja procenta ukupne telesne masti. Opsežna istraživanja su pokazala da ono što je najbolje za brzo skidanje sala sa stomaka je kombinacija uravnotežene ishrane i specifičnih vežbi.

Zavisno od količine sala na stomaku zavisi da li brza dijeta može pomoći i da li uopšte može biti najbolja stvar za rešenje ovog problema

Naravno sve ovo zavisi od toga koliko sala imate na stomaku. Mnoge devojke žele da skinu salo sa stomaka koje gotovo i nepostoji, dok drugi ljudi a naročito muškarci imaju ozbiljan problem sa velikim stomakom.
Najbolja brza dijeta za skidanje sala sa stomaka je nezamisliva bez telesnih vežbi, pri tom morate svakodnevno da radite trbušnjake i vežbe za kompletno mršavljenje.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Mnogi muškarci imaju samo salo na stomaku, ali bez vežbi za celo telo samo salo na stomaku se neće skinuti.

PRIMER JELOVNIKA
Doručak: šolja muslija prelivenog mlekom
Užina: suvi bademi, orasi, lešnici do 50 gr.
Ručak: Za ručak možete da pojedete mesa koliko god želite i to ribu, piletinu bez kožice, teletinu, jagnjetinu a od svinjetine samo kremenadlu bez masti. Mesne prerađevine izbegavajte. Dozvoljeno je parče integralnog ili ražanog hleba. Meso možete pripremati na bilo koji način, izbegavajte svakodnevno prženje.
Užina: jedna jabuka, kruška, breskva, šaka jagoda, malina, banane izbegavajte
Večera: bistra supa od povrća bez testenine, sardina ili tuna sa oceđenim uljem, parče integralnog hleba. Može i supa od povrća bez testenine, čaša jogurta, parče integralnog hleba ili supa od povrća bez testenine, dva tvrdo kuvana jaja, paradajz.
Zbog fizičkih vežbi i monotone ishrane pijte vitaminsko-mineralne tablete.

EKSTRA SAVETI

Nikada ne večerajte bar tri sata pred odlazak u krevet.
Ne jedite slatkiše i grickalice.
Ne pijte pivo,gazirana pića i zašećerene voćne sokove.
Ne jedite beli hleb.
Skidanje sala sa stomaka ne može biti baš brzo ali ako redovno vežbate i hranite se pravilno možete imati odlične rezultate.