Kako da prepoznate vernog muškarca?

Kažu da vernog muškarca treba tražiti svećom, jer je nemoguće da ne posrne pred zgodnom ženom, ali mi kažemo da to nije istina.

Veran muškarac je tražena roba, jer muški rod prati stigma nevernih, iako u stvarnosti nisu ništa nestašniji od žena. No, bilo kako bilo, istraživanja na tu temu pronašla su nekoliko karakteristika prema kojima možete prepoznati vernog muškarca, pa da vidimo o čemu se radi.

Prijatelji – pozorno posmatrajte prijatelje svog dragog, jer ako među njima ima onih sklonih preljubi, puno je veća šansa da će i njemu tako nešto padati na pamet. Ako su redom verni, bit će i on.

Novac – koliko ko zarađuje ne bi trebalo biti toliko važno, no u ovom slučaju jeste. Ako jedan od partnera zarađuje bitno više od drugoga, šanse da će muškarac biti neveran su vrlo velike – ili će misliti da je bog ako zarađuje više, ili će biti frustriran što zarađuje manje pa će to kompenzovati neverom.

Porodica je takođe važna, jer se pokazalo da su oni koji dolaze iz velikih porodica verni gotovo po pravilu, pa će Vam lakše biti da podnesete silnu braću i sestre jer će vam dragi biti veran.

Na kraju, potrudite se pronaći ekstrovertiranog tipa koji vam se sviđa – takav će teško pasti pod nečiji uticaj, bilo zavodnički raspoloženih žena ili nestašnih prijatelja.