Kako brzo i lako ojačati imunitet

Brz način života takođe znači stalnu konzumaciju brze hrane i prisustvo stresa. Na taj način se naš imunitet smanjuje iz dana u dan, što nas čini osjetljivijima na brojne viruse, infekcije i bakterije.

Imunitet je štit, zlatni oklop našeg zdravlja i života. Ako nismo pravilno zaštićeni, napašće nas mnoge bolesti i virusi. Zbog toga bi trebalo da se zaštitite što je brže moguće.

Od samog početka pravite grešku!

Konstantno konzumirate vitamine i minerale, ali uvek zaboravite na jednu stvar – omega 3 esencijalne masne kiseline koje se ne smeju zaboraviti, jer imaju ogroman uticaj na naš imuni sistem.

Ako je naše telo bogato omega-3 esencijalnim masnim kiselinama, biće otpornije na svaki virus, bakteriju i vitalni organi će biti funkcionalni.

Unećete ih kroz hranu? Greška!

Ovo je nemoguće! Pre svega, naša trpeza je veoma siromašna omega 3 masnim kiselinama i koliko god da je unosimo nikada neće biti dovoljna jer našem telu treba dnevna i pažljivo odabrana doza ovih masnih kiselina. Zbog toga je najbolje uzimati ih svakodnevno kao prirodni dodatak ishrani.

Zašto su omega-3 masne kiseline toliko važne za naše zdravlje?

Zato što regulišu ključne procese u našem organizmu. Utiču na povećanje imunog odgovora našeg tela i igraju važnu ulogu u sintezi hormona.

Omega 3 masne kiseline odgovorne su za proizvodnju prostaglandina koji utiče na snižavanje koagulacije krvi i štetnog nivoa holesterola, istovremeno povećavajući nivo dobrog HDL holesterola.

Naše srce direktno zavisi od unosa Omega 3 masnih kiselina koje, kao vojnici, u potpunosti štite naš kardiovaskularni sistem. Zdravo srce znači srce bogato Omega 3 masnim kiselinama.

Omega 3 masne kiseline smanjuju intenzitet svih upalnih procesa u našem telu. Jednom rečju, one su zlatni štit našeg zdravlja.

Jednostavno neophodno su da bi naše organizam mogao da se odupre hroničnim i virusnim oboljenjima. Kada organizam nije izložen hroničnim bolestima, njegov imunitet biva jači i sposoban za borbu.

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)