Kada vas muči prolećna alergija, sve što vam treba je ovo…

Da li ste kinuli dok ste čitali naslov? Nazdravlje!

Ako imate problema sa prolećnom alergijom koja je najaktuelnija u ovom periodu godine ili vas muči bilo koja druga vrsta alergije, to je znak da je vaš imunitet slabiji.

Zdrav i uravnotežen imunološki sistem je jedan od osnovnih preduslova za dobro zdravlje. U slučaju poremećaja njegovog rada mogu se razviti mnoge bolesti. Jedna od njih su alergije, prekomerna reakcija organizma na izlaganje supstancama koje imuni sistem prepoznaje kao štetne i pokušava da se odbrani.

Zašto neko ima alergije, a neko nema? Odgovor je jednostavan, neko ima jači imunitet od vašeg, ali to ne znači da ne možete učiniti nešto po tom pitanju.

Bez obzira na osetljivost na određene alergene, kada je imuni sistem ojačan, postoji šansa da smanjite simptome ili se potpuno rešite alergije.

Dakle, vreme je da pojačate imunitet, a Spirulina je pravi izbor za to, posebno zato što je raznim kliničkim istraživanjima dokazano da je efikasna u borbi protiv alergija.

Kada je u pitanju prolećna alergija, Spirulina je neverovatno efikasna za pacijente sa alergijskim rinitisom koga karakteriše pojačana sekrecija iz nosa praćena čestim kijanjem, jakim svrabom i crvenilom očiju i osećajem nelagode. Postoji i odsustvo energije uz stalni osećaj pospanosti.

Bogatstvo sastojaka koje Spirulina sadrži u svom prirodnom obliku dovodi do brzog pojačanja imuniteta. Spirulina je bogata gotovo svim vitaminima, mineralima, esencijalnim masnim kiselinama, proteinima, fitonutrijentima … koji su bitni za naš organizam i telo ih lako apsorbuje jer su u svom prirodnom obliku.

Kada se imunitet ojača na taj način, telo ne postaje zavisno kao kod sintetičkih vitamina i minerala, uz istovremeno dobijanje zdravog i jakog imunološkog sistema.

Spirulina je najprirodniji način da se ojača imunitet i pobede alergije. Ona nije lek ili veštački dodatak ishrani, već super hrana, a telo odlično apsorbuje svu njenu hranljivu vrednost.

Ako vas muče alergije, samo probajte i uverićete se! Svakodnevna upotreba spiruline kao suplementa značajno će poboljšati vaše opšte zdravlje.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)