Izaberite savršenu ogrlicu za vašu garderobu

Nakit je bitan deo svake odevne kombinacije, ali verovatno vam se desilo da primetite kako se neka ogrlica ne slaže sa nekom majicom ili haljinom. Iako je boja savršena, nešto jednostavno ne štima. Odgovor je ponudila Džalisa sa Jutjub kanala “Jalisa’s Fashion Files”, koja kaže da okrlice treba da biramo prema izrezu na majici.

Evo šta savetuje:

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Uz rolku se najbolje slažu dugačke ogrlice. Džalisa savetuje sitne dame da izbegavaju rolke sa jakim printom ili dezenom, da ne biste izgledali detinjasto. Umesto toga se odlučite za neutralne boje, pa ih ukrasite zanimljivim dugačkim ogrlicama. 15

 

Naborana kragna navodi da se pogled spušta zajedno sa naborima, pa je idealna ogrlica u ovom slučaju kraći lanac, sa priveskom. Ona će povući pogled na gore, a vrat i dekolte neće delovati prenatrpano. Ona ovakve kragne predlaže damama koje nemaju velike grudi.

Zakopčana košulja ide sa upečatljivom ogrlicom, koja se nosi ispod kragne. Ako odlučite da otkopčarte nekoliko gornjih dugmića, odlučite se za ogrlicu trouglastog oblika.

24

V izrez se slaže sa ogrlicama koje su takođe u obliku slova V. Bitno je da ogrlica ne bude previše dugačka, da ne bi prelazila na samu majicu, već treba da ležu nekoliko santimetara iznad ruba. Ovako vrat izgleda duže, pa je ovo idealna kombinacija za dame sa kraćim gornjim delom tela.

4

Okrugao izrez će se dobro slagati sa istim onim ogrlicama koje idu i uz košulju na zakopčavanje. Potražite nešto širu ogrlicu, koja će “otvoriti” liniju vrata, jer ovakav izrez može vizuelno da skrati vrat.

Čamac izrez lepo ide u nešto duže ogrlice. Dužina samog nakita zavisi od toga šta vam se sviđa, pa se i u ovom slučaju možete odlučiti za ogrlicu koja ide uz rolku. Džalisa se u ovom slučaju odlučila za ogrlicu u obliku slova y.

Veliki okrugli izrez lepo ide uz ogrlicu koja ima isti oblik kao i izrez. Ogrlica takođe ne treba da prelazi na majicu, a ova kombinacija jako lepo naglašava liniju vrata. Ako imate građu obrnutog trougla, ovo je odlučna kombinacija za vas, jer ramena deluju uže.

simple_pearl_necklace-6457

Ugaoni izrez ili majica bez bretela najbolje će ići uz ogrlicu istog oblika. Dakle, veći privesti u obliku kvatrata ili pravougaonika idealan su izbor u ovom slučaju. Bitno je da čanac ne vbude previše dugačak, te da se privezak nalazi na koži a ne na majici. Ovakve modele bi trebalo da izbegavaju debvojke koje imaju šira ramena.