Interesantne zimske svadbene torte

Ako ste jedan od onih koji žele jedinstven i zabavan pečat na svojoj svadbi, torta je jedan od načina kako da ostavite lični pečat i da svoje goste naterate da prasnu u smeh. Ove torte su zabavne, zanimljive i jedinstvene na svoj poseban način. Inspirišite se!

28Snežna idila

Ako ste ljubitelj zimskih svadbi i obožavate snežne motive: jelke, pahulje, sneg, kugle , šećerne štapiće, ledenice. Samo izaberite!

37U fazi movember

U sred zime, prkosite hladnim danima i snežnim motivima sa bujnim cvećem i kontrastnim bojama koje mogu da odgovaraju brkovima vašeg budućeg muža.

48Jedinstvena čizma

Na crnoj pozadini beli krem i nežne kafene nijanse izgledaju fantastično. Čizmice zrače toplinom, a žar koji daju crveni elementi podgrevaju krv.

56Ko je za kafu?

Najverovatnije mladi par čije venčanje krasi ova torta su veliki obožavaoci kafe (ili jedan od onih dvoje je iz Brazila). Srce na vrhu opisuje večnu ljubav (među mladima ili prema kafi ???)

64Noć nad Manhetnom

Podseća vas na najnoviji poster filma Voodi Allena “You Will Meet A Tall Dark Stranger”? Ili u glavi počinje da se vrti Strangers in the Night od Frank Sinatre? U svakom slučaju, ljubav je prekrasna pod takvim zvezdanim nebom.

unnamed-1Zavisnici od Pac Man-a

Da se ​​složite za ovakvu tortu, treba da ste istinski fan malog žutog čovečuljka koji guta sve ispred sebe. Ili mnogo volite svog verenika.