Ideje za unikatnu bebi-žurku

Da li se spremate za “bebi-zabavu” za buduću najbolju majku i njenu najveću radost? Dajte i mami i bebi dobrodošlicu kakvu oni zaslužuju sa prekrasnom “zvezda je rođena” bebi zabavom! Koristikte ukrase holivudskih filmskih tema u klasičnim bojama poput crne, crvene, zlatne i srebrne, i ovu zabavu za sve polove je nešto što buduća majka i njeni gosti nikada neće zaboraviti!

Nastavite da čitate o savetima i trikovima o tome kako da pripremite za pamćenje glamuroznu bebi zabavu.

Koristite pozivnice u obliku bioskopske karte da najavite bebi zabavu. Da bi bilo zabavnije, na pozivnice uključite i mesto gde će gosti može da predvide da li će beba biti muško ili žensko, kada će se roditi i koliko duga će biti. Objavite predviđanja koja su dobila najviše glasova na ceremoniji.

Ako želite da budete kreativni sa pozivnicama, možete napraviti sami pozivnice na kojima će pisati “zvezda je rođena”, “Dogodiće se uskoro… u kući blizu vas”, ili “Svetlo, kamera, beba!” Ovakve zabavne pozivnice odrediće ton zabave i dodatno će podići uzbuđenje kod gostiju.

Ne zaboravite da predvidite mesto gde će na pozivnicama biti napisana buduća majka!

Glamurozni Holivudski dekor

Da bi bilo zabavnije, odmotajte crveni tepih za vaše goste na crvenom trotoaru. Neka svaki gost napravi “paparazzi” sliku sa budućom majkom na crvenom tepihu. Kasnije uradite foto album za uspomenu za buduću majku. Tako će zapamtiti njenu povojnicu!

Napravite svoju sopstvenu verziju Holivuda, ali zamenite ga sa “Bebevud”, da napravite odgovarajuću bebi povojnicu. Ovo je šansa za još jednu lepu fotografiju!

a-star-is-born-hollywood-glam-sweets-table

Postavite sto u stilu starog Holivuda sa crnim, crvenim, srebrnim i zlatnim tanjirima, čašama i salvetama. Koristite Holivudske konfete za dekoraciju. Ukrasite sa papirnim lopticama i lepezama za ekstra osećaj! Za malo više sjaja , ukrasiti jeftine bebi flašice zlatnim i srebrnim sjajem.

Takođe, označite stolicu za počasnog gosta na kojoj piše: “Uskoro!”

Fenomenalna hrana i jedinstveni slatkiši

Poslužite prekrasnu hranu za vašu Holivudsku bebi zabavu! Klasičnu omiljenu hranu uključuju sendviči sa krastavcem, spanać, obarena artičoka, pečurke, ordever svežeg povrća i svežeg voća. Služite ovu ukusnu hranu na crvenim, crnim, srebrnim i zlatnim tanjirima.

Haute-Khuuture_Scenes-from-a-Hollywood-Themed-Baby-Shower-20Kreirajte desert sto sa nekoliko slatkih opcija. Pecite tortu na kojoj piše “zvezda je rođena” i ispecite kolačiće u obliku zvezdica sa glazurom u roze i plavoj boji. Drugi popularni slatkiši uključuju tortu u obliku lizalice, pite, čokoladne torte ili kolača. Iskoristite holivudske savete i za zavijanje kolačića!

babyhollywoodZa piće, zabavno da se napravi bezalkoholni koktel za bebi povojnicu. Možete pomešati “momaritis” ili “momtinis” za goste da uživaju. Ako želite, možete uključiti sastojke za dame koje nisu trudne da začinite njihova pića! Napravite sami neki slatki miks “zvezda je rođena” za ekstra osećaj.

Holivudske igre za bebi zabavu

Šta je Holivudska bejbi žurka bez igara? Jedna zabavna i tematski odgovarajuća igra je da štampate slike poznatih ličnosti kao bebe. Pomešajte imena vaših omiljenih slavnih ličnosti i neka gosti izabere ličnost koja odgovara slici njegove ili njene bebe.

hollywoodbabyshowerprintables_8Još jedna od holivudskih zabavnih tematskih igara je da sastavite listu ludih imena koja poznate ličnosti daju svojim bebama. Takođe, uključen je spisak poznatih ljudi – roditelja. Gosti trebaju da pokušaju da se imena podudaraju ludim imenima roditelja. Na primer, da li ste znali da je Frank Zappa svojoj ćerki dao ime Mesečeva jedinica (Mesec Unit)?

Druga igra je da sastavite listu filmova koji su u vezi sa bebama ili imaju reč “beba” u svom nazivu. Pomešajte slova i saznajte koji gost može zapamtiti najviše naslova u određenom vremenu.

Dajte pobednicima igre malo zabave, najbolje Holivudske filmske nagrade! Jedna od ideja je da se nagrade najbolji filmskim kartama ili DVD filmom!

Holivudska usluga

Korisna usluga za zabavu koja odgovara filmskoj temi je da postavite bar za kokice i da date mogućnos vašim gostima da prave svoje sopstvene ukusne mešavine. Uključene su obične kokice i dodaci kao što su puter, so, čili u prahu, Sriracha sos (Tajlandski ljuti sos), limeta, parmezan, beli tvrdo rendani sir, šećer, čokolada u prahu i vanila u prahu. Nabavite kantice za kokice da gosti mogu lako da ih odnesu kući.

7538227_f520Interaktivan način za sve da se zabave za vreme vaše holivudske bebi povojnice je da napravite kabinu za slikanje. Obezbedite zabavne rekvizite kao što su naočare poznatih, naočare za sunce, kape i maske za goste. Možete koristiti i bebi predmete kao što su pelene i flašice za rekvizite. Koristite srebrnu foliju kao pozadinu ili lažnu kadifenu crvenu zavesu. Nakon povojnica, postavite fotografije na Facebook-u ili na drugom sajtu za razmenu fotografija, tako da vaši gosti mogu da vide svoje slike! Ili, možete da štampate fotografije ili da ih šeljete putem e-pošte.

Nadamo se da su ovi saveti, trikovi i sugestije pomogli uspešnoj Holivudskoj bebi povojnici i budućoj posebnoj majci i njenoj radosti.