Horoskop za mesec Januar

Dobrodošli u januar. Hladan i snežan, ali pun radosti i nade novih početaka i srećnih trenutaka u godini koja sledi. Šta zvezde kažu? Šta vam predstoji u ovom hladnom januaru?

OVAN

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Pokušajte da izdvojite više vremena za svog partnera, u suprotnom može vam se dogoditi da on ili ona potraži ljubav i nežnost na drugom mestu. Mart i april su idealno vreme da putujete na neko romantično putovanje sa partnerom. Slobodne Ovnove u narednoj godinoi očekuje ljubav sa Škorpijom ili Ribom, a svakako bi trebalo da izbegavaju Rakove. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli u sresti svoju srodnu dušu u novembru ili oktobru sledeće godine.

 

BIK

Partner će vam pružiti najveću podršku u teškim vremenima koja slede za vas i u emotivnom i u psihičkom smislu. Poštujte to. Bikovi će se dobro slagati sa Strelcima i Lavovima sledeće godine. Oni koji očekuju veridbu, mogla bi da im se dogodi sredinom godine, a slobodni Bikovi mogli bi da dožive fatalnu ljubav u maju i junu. Putovanje u inostranstvo sa ljubavnim partnerom  očekujte u junu ili julu, tako da se pripreme za to.

 

BLIZANCI

Treća osoba će pokušati da se umeša u vašu vezu. Pazite se, vašem partneru bi lako mogla da se dopadne. U previh nekoliko meseci dajte sve od sebe da sačuvate vezu. Blizanci će se najbolje slagati sa Vagama, a slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da se zaljube već na početku godine. Romantična iznenađenje vas očekuju krajem godine.

 

RAK

Ne zaboravite posebne datume u vašem ljubavnom životu. Vaš partner će to ceniti i uzvratiti paćnju istom merom. Rakovi će biti veoma kompatibilni sa Jarčevima i Ovnovima pa lako može da se desi i romansa sa ovim znakovima, ali će biti najmanje zainteresovani za ljubav sa Škorpionima. Neki ljubavne afere koji niste očekivali bi mogle da vam se dese ove godine.  Septembar i oktobar su savršeno doba  godine za romantične vikende sa partnerom.

 

LAV

U narednom periodu bićete privlačniji partneru nego ranije, a to će za posledicu imati da on ili ona bude posesivniji u vezi. Budite oprezni. Lav bi ove godine mogao da se zaljubi u Strelca ili Bliznaca, a najmanje će biti zainteresovani za Vage. Romantične izlete nemojte očekivati ove godine, ali poneka večera u dvoje svakako će se dogoditi.

 

DEVICA

Ljubomoran član porodice bi mogao da pokuša da vam uništi vezu, na vam je da je čuvate. Devicino srce ove godine mogao bi da osvoji Jarac ili Rak. Slobodne Device pokušaće da pronađu partnera za ceo život, a one koje uspeju u tome mogu očekivati venčanje krajem godine ili eventualno početkom 2016. godine. Romaničnan put bi mogao da vam se dogodi u junu.

 

VAGA

Bićete potrebni svom partneru u vremenima krize i teških trenutaka koji ga očekuju.  Vage će biti romantično nastrojeni ka Bikovima i Lavovima ali će biti najmanje zainteresovani za Vodolije. Oni koji su pred venčanjem moraće da naprave mnogo kompromisa da bi se ono i dogodilo. Odlazaka na ljubavnim putovanjima neće biti u narednoj godini, tako da nemojte biti razočarani .

 

ŠKORPIJA

Početkom godine biće vam važnija karijera i obaveze na poslu. Potrudite se da to objasnite partneru da ne bi došlo da nesporazuma ili čak raskida. Šokrpije mogu očekivati bliskost sa Jarčevima i Blizancima. Polovinom godine moglo bi da se dogodi da odete na neku egzotičnu destinaciju sa svojim partnerom, na primer neko krstarenje.

 

STRELAC

Ignorisanje pitanja koja su problem u vašem emotivnom životu će ih vremenom učiniti većim. Razgovarajte sa svojim partnerom otvoreno o onome što vas muči.  Strelci će biti romantično naklonjeni Škorpijama i Ribama, a izbegavaće društvo Vodolije i Bikove . Protraga za pravom ili pravim mogla bi da se završi u oktobru ili novembru . Neki uzbudljivi romantični odmori dogodiće se u poslednjim mesecima u godini .

 

JARAC

Radite na sebi ako želite da doživite ljubav. Jarčevima će naredne godine prijati društvo Rakova i Bikova a najmanje  najmanje će biti zainteresovani za Ribe i Lavove. Šanse da otputujete na romantično letovanje ili putovanje ove godine su manje, ali poneki romantičan i strastven vikend bi mogao da se dogodi.

 

VODOLIJA

Partner vas neće razočarati, ako vam ove godine bude išlo loše na poslu. Pružiće vam podršku i finansijski i emotivno. Vodolija bi se mogla da se zaljubi u Ovna ili Blizanca ove godine. Potraga za pravim partnerom za brak će završiti krajem godine . Romantična iznenađenja očekujte u maju ili junu naredne godine.

 

RIBE

Nemojte pokušavati da izdvojite svog partnera od njegovog društva i porodice jer će to stvoriti ozbiljne probleme u vašem ljubavnom životu. Moguće se česte svađe sa partnerom u prvih nekoliko meseci sledeće godine. Slobodne Ribe mogu očekivati romansu sa Blizancom ili Jarcem krajem godine