Evo kako da se oslobodite bolova i grčeva

Ako želite da živite slobodno bez uporrnih grčeva i dnevnih epizoda stresa, potrebno je da nabavite najkvalitetniji prirodni magnezijum na svetu, poznat kao Zechstein magnezijum.

Davno, pre oko 250 miliona godina, u severozapadnoj Evropi, u blizini Vindenda u Holandiji, bilo je takozvano Zehštajnsko more.

Ovo more je podsećalo na koncentrisano slano jezero nalik današnjem Mrtvom moru, a bilo je aktivno milionima godina pre razvoja industrije i pre nego što je počelo intenzivno zagađenje vode …

Tokom godina, drevno more je postepeno nestajalo, ali srećom duboko u rupama zemlje ostala su neprocenjiva ležišta najčišćeg magnezijuma na svetu … zaštićena od zagađivača modernog doba.

Na ovom mestu danas se nalazi svetski poznati rudnik Zechstein – sinonim za najkvalitetniji prirodni magnezijum na svetu, u svom najprirodnijem i najčistijem obliku, garantovano bez nečistoća teških metala.

Dr. Viton Magnezan gel je brzo apsorbujući gel za spoljašnju upotrebu koji sadrži 100% originalni Zechstein magnezijum hlorid u kombinaciji sa drugim mineralima u tragovima iz rudnika Zechstein u Holandiji.

Prirodni oblik magnezijuma obezbeđuje brzu apsorpciju i brzi prodor magnezijumovih jona u ćelije, što garantuje brzo i efikasno delovanje gela.

Dr.Viton Magnezan gel brzo se i lako nanosi na kožu i pomaže:

  • Kod grčeva u mišićima i napetosti
  • Povećane potreba za magnezijumom
  • Ako direktoricu primenite na bolno mesto, uklanja bol vrlo brzo
  • Ublažava napetost i stres
  • Smanjuje umor

Ako želite da živite slobodno bez upornih grčeva i svakodnevnih epizoda stresa, probajte gel Dr. Viton Magnezan odmah!

Dr. Viton – Magnezan Gel se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-gel/

Dr. Viton – Magnezan Gel se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)